Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Bevezetés

Tuftsról

Tufts vezető szerepet tölt be az amerikai felsőoktatásban, és megkülönbözteti sikereit egy közepes méretű egyetemként, amely kiválóan teljesít a kutatásban és személyes tapasztalatokkal látja el a hallgatókat. A kutatás és a szabad művészetek egyedülálló kombinációja vonzza azokat a hallgatókat, oktatókat és munkatársakat, akik a kíváncsiság, a kreativitás és az elkötelezettség környezetében boldogulnak.

Küldetés

A Tufts egy hallgatóközpontú kutatóegyetem, amely a tudás létrehozására és alkalmazására törekszik. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átalakító élményeket nyújtsunk a hallgatók és oktatók számára egy befogadó és együttműködő környezetben, ahol a kreatív tudósok merész ötleteket generálnak, újításokat hajtanak végre az összetett kihívásokkal szemben, és megkülönböztetik magukat a világ aktív polgáraiként.

Látomás

Innovatív egyetemnek lenni kreatív tudósok között az iskolák széles körében, akik mély hatással vannak egymásra és a világra.

A nemzetközi programokról és partnerségekről

A ma elérhető leginnovatívabb, legdinamikusabb programokat kínáljuk. Úgy gondoljuk, hogy a nyelv vagy a kultúra elsajátításának legjobb módja, ha élünk vele. A gazdag kirándulási program mellett, amely a diákokat Bostonba vezeti be, az erős lakossági életprogram és a bőséges lehetőség a kulturális cserére, a Tufts verhetetlen karokat kínál.

Kar

Karunk minden tagja professzionális angol oktató, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az angol mint második nyelv oktatásában. Angol óráinkat elkötelezett oktatók tanítják, akik fantáziájukat és tapasztalataikat felhasználva maximalizálják minden diák tanulási potenciálját. A Tufts angol nyelvi programok innovatívak abban, hogy ötvözik az osztálytermi anyagokat a valós tapasztalatokkal.

Tanórán kívüli

Az osztályidőt számos valós tevékenység egészíti ki, amelyek segítenek abban, hogy úgy éljék meg a nyelvet, ahogy tanulják. Mindennap beszélni és használni fogja ezt a nyelvet, ami természetes módon javítja képességeit és magabiztosságát. A lebilincselő óráktól az izgalmas kirándulásokig és az esti megbeszélésekig az amerikai életről és szokásokról segítünk megtanulni azt a nyelvet és kultúrát, amely Amerika.

Helyszínek

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Kérdések