Keystone logo
IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

Bevezetés

Miért tanuljon itt IQS

IQS a Jézus Társaságának egyetemi központja, az Universitat Ramon Llull alapító tagja, több mint száz éves tapasztalattal és nagy múlttal. A nemzeti és nemzetközi akkreditációk garantálják folyamatos munkánkat és megerősítik presztízsünket.

 • Átfogó oktatás
  Hivatásunk és elkötelezettségünk az emberek etikus és átfogó nevelése személyes, tudományos és szakmai szempontból. Ennek eredményeként a IQS -nál a szakmai készségek elsajátítása a hallgató emberi dimenziójának fejlesztésével párosul.
 • A programok gyakorlati dimenziója
  A programok célja, hogy gyakorlatias, interdiszciplináris oktatást nyújtsanak. IQS oktatói elismert szakmai tapasztalattal rendelkeznek az iparban és a vállalkozásokban, ami lehetővé teszi számukra, hogy rendkívül gyakorlatias és naprakész útmutatást nyújtsanak a munkaerőpiacról.
 • Kapcsolatok az Enterprise-szal
  Minden diák vállalja a kötelező szakmai gyakorlatot magáncégeknél, és a végső projektek célja gyakorlati alkalmazási munkák, például üzleti terv kidolgozása.
 • Állásbörze és szakmai pályaválasztási tanácsadás
  A diákok hozzáférhetnek a IQS Állásbörzéhez és a Szakmai Karriertanácsadó Szolgálathoz, ahol szakmai útmutatást és segítséget kapnak, különösen az első munkahelyükön.
 • Nemzetközi hivatás
  A(z IQS hallgatói csereprogramok külföldi egyetemekkel ideális kiegészítői a program tanulmányainak, hiszen olyan élményt nyújtanak, amely mind tanulmányilag, mind személyesen gazdagítja a hallgatókat.
 • Teljes angol program és nyelvtanulás
  A(z IQS lehetőséget biztosít egyes posztgraduális programokra és az üzleti adminisztráció és menedzsment alapképzésére teljesen angol nyelven vagy fokozatosan, spanyol és angol nyelven, valamint lehetőséget biztosít német nyelv tanulására.
 • Személyre szabott gondozás és kiscsoportok
  A hallgatók személyes oktatói irányítják őket tanulmányi, szakmai és személyes kérdésekben. Az osztályok kis csoportokból állnak az összes IQS egyetemi és posztgraduális programban.
 • IQS Támogatások
  A IQS kiterjedt ösztöndíj- és támogatási programmal rendelkezik, beleértve a kiválósági ösztöndíjakat és a családsegítő ösztöndíjakat.
 • Professzionális szakirány IQS diplomás programokkal
  A IQS posztgraduális programok kínálata átfogó képzéssel lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy szakmájukat egy adott tanulmányi területen fejlesszék.
 • Kutatás és kritikai gondolkodás
  A kutatás elengedhetetlen tevékenység a minőségi oktatás biztosításához, a kritikai gondolkodás fejlesztéséhez és a tudás fejlesztéséhez. Emiatt IQS ösztönzi a kutatást az alapképzésben, a posztgraduális és a Ph.D. programokat.

IQS két iskolája van: IQS School of Engineering, ahol tudományos és műszaki tanulmányokat tanítanak, és IQS School of Management, ahol közgazdasági és üzleti tanulmányokat tanítanak.

Nemzetközi cserék

IQS teljes mértékben elkötelezett a tudomány nemzetközivé tétele mellett, és úgy véli, hogy az erősebb nemzetközi kapcsolatok magasabb színvonalú tanulmányokhoz és kutatásokhoz vezetnek.

A külföldi egyetemekkel folytatott diákcsere ideális módja annak, hogy a IQS tanulmányait olyan élménnyel egészítse ki, amely gazdagítja a hallgatókat mind tanulmányilag, mind személyesen. A csere neves külföldi egyetemekkel történik, amelyekkel IQS csereszerződést kötött. Pontosabban, IQS 96 egyetemmel kötött csereszerződést: 44 európai, 31 észak-amerikai, 12 dél-amerikai, 3 közép-amerikai, 5 ázsiai és 1 afrikai egyetemmel.

Nemzetközi Kapcsolatok Irodáján keresztül IQS támogatja és irányítja azokat a hallgatókat, akik programjaik egy részét külföldön kívánják tanulni. A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda is segítséget nyújt minden olyan nemzetközi hallgatónak, aki IQS országába szeretne jönni.

Ezeknek a nemzetközi csereprogramoknak köszönhetően IQS hallgató vagy kutató a következő előnyöket élvezheti:

 • A nyelv fejlesztése: nincs jobb módja a nyelvtanulásnak, mint egy olyan országban élni, ahol beszélik. Ez javítja szakmai lehetőségeiket, mivel a nemzetközi cégek olyan jelölteket keresnek, akik folyékonyan beszélnek egy második nyelvet.
 • Új kapcsolatok: lehetőségük lesz megismerkedni az övéktől eltérő nézetekkel és kultúrával rendelkező emberekkel, akik akár szakmai életükben is segítségükre lehetnek.
 • Képességfejlesztés: egy bizonyos ideig tartó külföldi élet tapasztalata segít az embereknek felelősségteljesebbé és elkötelezettebbé válni mások iránt a kulturális különbségek megértése révén.
 • Foglalkoztatás: a hallgatók kapcsolatrendszere a külföldi tanulmányok révén érezhetően nemzetközi szinten bővül, ami utat nyit más cégek vagy más lehetőségek felé.

Oktatási és kutatási hivatás

A IQS School of Engineering fő célja a tudományos és technológiai képzés és kutatás. A programok célja, hogy gyakorlati és interdiszciplináris képzést nyújtsanak, különös tekintettel az alaptudományokra és a kísérleti munkákra egyaránt.

A kutatás elengedhetetlen tevékenység a magas színvonalú oktatás biztosításához, a kritikai gondolkodás fejlesztéséhez és a tudás fejlesztéséhez. Ez az oka annak, hogy IQS ösztönzi és támogatja a kutatást, kezdve az egyetemi és posztgraduális programokkal, és a doktori fokozatig. IQS School of

A mérnöki létesítmények közé tartoznak a laboratóriumok, műhelyek, kísérleti és félipari üzemek. Az oktatói műhelyekben és laborokban minden hallgató egyéni használatra van kijelölve.

Vállalkozói természet

IQS A School of Management nemzetközileg elismert az üzleti adminisztráció és menedzsment szakon végzett hallgatóinak képzéséért.

Küldetése olyan emberek átfogó képzése, akik rendelkeznek olyan attitűdökkel, ismeretekkel és készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra versenyképes szervezetek létrehozását, vezetését és irányítását, akik kiemelkednek az ipari és technológiai szférában, és akik elkötelezettek a kiválóság és az igazságosság iránt.

A(z IQS School of Management Karának szakmai tapasztalata, valamint kutatási profilja elismert, amely nagyon igényes a folyamatos hozzászólások készítésére, mint például referenciacikkek publikálása, kongresszusokon való részvétel, könyvfejezetek és szimpóziumok. , többek között.

Akkreditációk

AACSB akkreditált

Helyszínek

 • Barcelona

  IQS Via Augusta, 390,, 08017, Barcelona

  Programok

  Kérdések