Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Bevezetés

17 éve működünk a vállalkozásban, és a 13 és 18 év közötti gyerekek számára a tanulás, a szórakozás és a kultúra kiegyensúlyozott nyári élményét kínáljuk, ahol a tanulók bátorító és támogató környezetben fejlődhetnek, miközben szórakoznak és új barátokat szerezhetnek a világ minden tájáról. világ.

Az ISSOS-t egyetlen egyértelmű feladat szem előtt tartásával hozták létre: Biztonságos hely megteremtése az emberek számára a tanuláshoz és a növekedéshez. Mint ilyen, kiegyensúlyozott, felügyelt nyári programot biztosítunk, ahol a hallgatók az akadémiai és választható osztályokat választják igényeik és szélesebb érdeklődésük szerint. A hallgatóknak lehetőséget kínálunk egy életen át tartó nyári kalandra, ahol a hangsúly a személyes biztonságra és a jólétre, a minőségi egyéni oktatásra és az egyedülálló nemzetközi tapasztalatokra koncentrál.

65516_Untitled.jpg

Nyári iskoláink helyszíneit gondosan választottuk ki biztonságos, ösztönző és inspiráló egyetemi területeik miatt. St Andrews és Yale történelmi és kulturális helyszínei lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy biztonságos környezetben tapasztalják meg az életet ezeken az exkluzív egyetemeken. Az ISSOS részvételével a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy megtapasztalják az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat, mint lakóhelyet, tanulást és munkát.

Az ISSOS egy értékvezérelt vállalat, amely értékvezérelt oktatást kínál, ahol arra törekszünk, hogy a legmagasabb színvonalú programokat nyújtsuk a legbiztonságosabb helyeken, egy inspiráló csapat vezetésével. Üdvözöljük a több mint 80 nemzetiségű diákokat, akik olyan nemzetközi családot hoznak létre, ahol a barátságok átfogják a világot, és jóval a nyáron túl is tartanak.

Mi különbözik ISSOS-tól?

 • Kiváló minőségű programok, amelyek közül néhány kizárólag az ISSOS-ra vonatkozik
 • Üdvözöljük a több mint 80 nemzetiségű hallgatókat
 • A hallgatók 40% -a évről évre tér vissza
 • Csak az összes nemzetiség 10% -át fogadjuk el, ami igazán nemzetközi élményt nyújt
 • A nyári munkatársak a területük szakértői, a teljesen képzett angol nyelvtanároktól kezdve a PGA Golf Pros-ig
 • Értékvezérelt vállalkozás vagyunk, amelynek középpontjában 6 olyan érték áll, amely minden tevékenységünkön áthalad

Emberek és ISSOS

Az ISSOS-nál büszkék vagyunk arra, hogy csak magasan képzett és motivált személyzetet alkalmazunk. Minden tanárunkat gondosan megválasztották képesítésük, szakértelem és tapasztalatuk alapján, és energiát és lelkesedést hoznak magukkal a fiatalokkal való tanításhoz és a fiatalokkal való kapcsolattartáshoz mind a tudományos, mind a tanórán kívüli programjainkon belül. A személyzet és a hallgató aránya 1: 5, és az osztályokat szándékosan kicsiben tartják az egyéni figyelem és a személyre szabott oktatás érdekében.

Amellett, hogy magas színvonalú tanulmányi követelményeket biztosítanak nyári hallgatóink számára, tanáraink kollégiumi lakosok is, akiket tanácsadók támogatnak, akik példaképként szolgálnak és gondoskodnak hallgatóink jólétéről. Nyári programjaink sikere tanáraink és tanácsadóink elkötelezettségén és lelkesedésén, valamint azon közös céljukon nyugszik, hogy az ISSOS minden hallgató számára valóban egyedi és izgalmas élmény legyen.

Helyszínek

 • Saint Andrews

  University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

 • Cambridge

  The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

 • Saint Andrews

  Saint Andrews, Egyesült Királyság

  Kérdések