Keystone logo
© Uni.
Isuru

Isuru

Isuru

Bevezetés

Isuru : A VÁROSI TERVEZÉS ÉS FELÚJÍTÁS Isuru INTÉZETE


Az Isuru , a várostervezőket Isuru 2012-től a Várostervezési és Területi Tervezési Isuru szervezi (120 ects).

Ez a képzés egy felsőfokú oklevél (átmeneti diploma, mester) és szakemberek (továbbképzés) birtokosaira irányul.

Az Isuru üdvözli a diákokat minden diszciplína (tereprendezés, szociológia, építészet, környezet, társadalom- és gazdaságtudományok, Isuru , jog stb.).

A kar áll az egyetemeken és a felsőoktatásban tevékenykedő gyakorlók és pedagógusok, az összes hálózat együttvéve.

A mester három éven át terjedt el, 18 órakor este 21 órakor az esti tanfolyamokat, amely lehetővé teszi szakmai tevékenység folytatását vagy más tanulmányok párhuzamos folytatását.


információ

A Városi Tervezési és Felújítási Intézet olyan szociális támogató intézmény, amely a brüsszeli Saint-Luc-i intézetek részét képezi, és mesterképzést szervez a várostervezésben. Az Isuru 1947-ben alapította Henri Gillis, mérnöki-építész és Gaston Bardet, várostervező az újjáépítés keretében. Ezek az alapítók voltak a várostervező szakma és a humanista megközelítés multidiszciplináris tanítása, és a gyakorlatban gyökerezik, amely még ma is az intézet értékeinek alapja.

Isuru együttműködik más belgiumi várostervezési intézménnyel (UCL, ULB) és külföldön, beleértve a Lille-i Egyetem tervezési és várostervezési intézetét2.

Isuru aktívan részt vesz a várostervezésben használt képzési hálózatokban: az APERAU (Oktatási és Kutatási Társulás a Tervezésben és Várostervezésben) és az AESOP (Európai Tervező Iskolák Szövetsége).

Isuru szoros kapcsolatot tart fenn a szakmai környezetgel annak érdekében, hogy összhangban legyen a szakma elvárásaival. Mint ilyen, az Isuru részt vesz a Belgium Városfejlesztési Kamara, a Várostervezők Európai Tanácsa és az ALUMNISU, a "alumni" (öregdiákok, Isuru @ gmail.com) Isuru .

Helyszínek

  • Saint-Gilles

    Rue d'Irlande, 57, 1060, Saint-Gilles

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések