Keystone logo
Italian Academy

Italian Academy

Italian Academy

Bevezetés

Az Italian Academy

Az Italian Academy hozzáférési lehetőséget biztosít a nemzetközi hallgatók számára a legmagasabb rangú olaszországi felsőoktatáshoz. Az Italian Academy nagy presztízsű olasz egyetemekkel és képzőművészeti akadémiákkal együttműködve egyetemi Pathway és felkészítő programokat, valamint nyelvi bizonyítványokat kínál.

Az Italian Academy Campus a városközpontban, a régészeti múzeum és park mellett található, rövid sétára a tengerparttól és Ortygia szigetétől. A Neapolis Study Center egy történelmi villa, amely több mint 2 hektáros buja botanikus kerttel büszkélkedhet, tele citrusfákkal, mediterrán flórával, évszázados pálmákkal és magnóliákkal, valamint sok más egzotikus fával és növénnyel. Szabadtéri leckéket, laborokat, műhelyeket, kulturális tevékenységeket, például szabadtéri filmesteket és nyelvcsere-rendezvényeket gyakran tartanak ebben a varázslatos környezetben: egy békés oázisban Siracusa szívében, ahol a diákokat történelem, természet és dinamikus közösség veszi körül. nemzetközi hallgatók. Az Ortigia Tanulmányi Központ Siracusa központi terén található, Ortigia szigetén. A központ a 12. századi barokk Palazzo Beneventanoban található, tantermeiből a világhírű Dóm-katedrálisra nyílik kilátás.

Az órákat az Italian Academy egyetemi helyszínein és a partneregyetem helyiségeiben egyaránt tartják.

Siracusa, Szicília

Meleg-üdvözlő közösség

Míg az olaszok kimenő természete és meleg vendégszeretete világszerte elismert, a Syracuse kicsi és biztonságos városában élő nemzetközi diákok mindig meglepődnek a nyitott karokon, hogy szívesen fogadják a helyi lakosokat, ami segít a barátságos és kényelmes légkör megteremtésében. diákjaink örömmel beszámolnak.

Stratégiai kiindulópont Olaszország és Európa felfedezéséhez

A Syracuse stratégiai alapja azoknak is, akik Szicília minden szépségét szeretnék élvezni, mindössze egy kőhajításnyira a sziget többi főbb látnivalójától: a Templomok völgye és az Agrigento-i Scala dei Turchi, Mt. Etna, Európa legmagasabb vulkánja, és Taormina dombtetős városa. Nagyon könnyű elérni az összes fő olaszországi helyszínt: a közeli Fontanarossa repülőtér összeköti a Syracuse-t minden nagyobb városban (Róma, Firenze, Velence, Milánó, Nápoly), napi és olcsó járatokkal.

Az ókori mediterrán világ fővárosa

Siracusa (olaszul Siracusa), az UNESCO Világörökség részeként felsorolt kincskikötő az olasz Szicília szigetének délkeleti partján. 3 évezreden keresztül rengeteg művészetet és értékes építészetet gyűjtött össze, amely sok dicsőséges civilizáció áthaladását tanúsítja.

Biztonságos és barátságos közösség, nyüzsgő és dinamikus város

Ma Syracuse városa egy meleg, barátságos, élénk város, amely sok mindent kínál kalandos lelkeknek és kultúrkultúráknak: úgy dönthetünk, hogy felfedezzük a történelmi központ szűk utcáinak labirintusát. természetes kikötő, vagy fedezze fel a várost körülvevő érintetlen strandokat és tengeri tartalékokat.

Legyen barátok a helyi diákokkal

Az Italian Academy rendszeresen szervez kulturális csereprogramokat, hogy a nemzetközi hallgatók találkozzanak és barátkozhassanak helyi diákokkal. Egy olyan városban, mint Syracuse, könnyű tartós kapcsolatokat és barátságokat kötni olasz társaikkal. Elismerjük, hogy a helyiekkel való kapcsolattartás alapvető szerepet játszik a beszélt nyelv iránti bizalom kialakításában.

Felveszi a kapcsolatot!

Tanulói tanácsadói csapatunk örömmel támogatja az út minden lépését: a beiratkozástól és a vízumkéréstől az indulási előkészületekig, a tájékozódásig és az új városba és otthonba való bejutásig.

Az Ön kapuja az olaszországi felsőoktatásba

Helyszínek

  • Syracuse

    Piazzale San Marziano, 1, 96100, Syracuse

    Kérdések