Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Bevezetés

Nevelési módszerünk

Jelenleg a technológiai innovációnak és a munkaerőpiac átalakulásának köszönhetően egy kevésbé merev és inkább részvételen alapuló tanulási módszertant kényszerítettek ki. Így az egyik, a cselekvés általi tanulás lehetővé teszi a vállalkozói készségek természetes elsajátítását.

Ez a módszertan cselekvésen keresztüli tanulást, gyakorlati kontextusban való készségek fejlesztését javasolja a probléma megoldásának megértéséhez (probléma alapú tanulás), és hogyan valósítsa meg azt ötletek kombinációján keresztül egy együttműködési környezetben (szakmai szobák és wikik).

A fent említett módszertan kombinációja a képzési programhoz kapcsolódó események szervezésével, mint például a TwitchTv-n közvetített közvetítések vagy a gyakorlatok átadása a GitHubon, az ITTI két alapvető és kizárólagos jellemzőjét egyesíti: az ITTI általi hivatalos tanúsítvány megszerzésének lehetőségét. gyártója Bootcamps-ünknek, és ennek következtében az említett gyártók által akkreditált és jóváhagyott oktatói csapatnak amellett, hogy kiemelkedő szakmai tapasztalataik a szektorban mért értékek.

Edzen bármikor és bárhol, mert az ITTI intézettől egy korszerű képzési környezetet bocsátunk az Ön rendelkezésére: Virtual Class (streaming). A képzési folyamat során mind a tanár, mind az ITTI összes munkatársa támogatni fogja Önt, hogy motiválja Önt, válaszoljon kérdéseire és segítsen, megteszi a szükséges nyomon követést annak érdekében, hogy elérje a maga számára kitűzött célokat.

Statisztika

 • +4290 diák jelentkezett be programjainkra
 • +195 származási ország
 • +198 Csereszerződés üzleti iskolákkal szerte a világon

  Belépők

  Helyszínek

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Kérdések