Keystone logo
J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

Bevezetés

= Közlemény =

Sajnos a JF Oberlin Egyetemen (JFOU) be kell jelentenie a 2020-as nyári ülésszak visszavonását a koronavírus járvány miatt.

74212_shibuya-crossing-923000_640.jpg

A JFOU-ról

A JF Oberlin Egyetemnek közel 9000 diákja van, beleértve a külföldön végző hallgatókat és diákokat is. Minden évben mintegy 550 külföldi diák vesz részt az egyetemen. A világ több mint húsz országában és régiójában több mint 140 partner iskola van. A japán hallgatók számos gyakorlati tapasztalatot szereznek különböző programokon keresztül, köztük nem csak nyelvtanulási és akadémiai csereprogramokat, hanem önkéntes programokat és gyakornoki lehetőségeket is. Az egyetem öt tengerentúli irodát hozott létre különböző nemzetközi csereprogramokban, valamint a külföldön tanuló hallgatók támogatására .

Tokió és Machida területe

A speciális területek 621 négyzetkilométert tesznek ki és 9 millió lakosúak. Nem csak külföldről, hanem Japánból is vonzza a látogatókat üzleti és kereskedelmi létesítmények, jól fejlett közlekedési hálózatok, számtalan kulturális intézmény és idegenforgalmi célpontok koncentrálásával. A tokiói metropolita kormány irodái, az újonnan felújított Tokiói állomás épülete és a Tokiói Skytree csak néhány példa a történelmi és hagyományőrző látnivalókra. Tokió kétségtelenül a világ egyik legfejlettebb pontja, .

Machida

A "régi jó természet és hagyomány" és az "új kultúra" együttélése Machida turisztikai városának nagy varázsa. A városban bevásárlóközpontok, remek ételek és különféle látnivalók találhatók. A Machidától könnyen megközelíthető a Tokió központja.

Helyszínek

  • Tokyo

    3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan, , Tokyo

    Kérdések