Keystone logo
Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Bevezetés

60250_Untitled.png

Az Université Jean Moulin Lyon 3, egyetemi nyitott a világ

Középpontjában a Lyon és Bourg-en-Bresse, Jean Moulin egyetem kínál tanulási tér és a kutatás a humán és a társadalomtudományok. 7 doktori iskolák és 19 kutatási egységek, fejlődik interdiszciplináris kutatások kapcsán a nagy kérdése a társadalom.

Tagja a University of Lyon, a weboldal több mint 28 000 diák és széles körű szakmai képzések minőségi oktatás keretében elősegíti a szellemi és személyes fejlődését.

A több mint 5 000 nemzetközi beiratkozott hallgatók minden évben számos partneri a világ és tudományos együttműködési projektek a külföldi egyetemekkel, az egyetem Jean Moulin márka a nemzetközivé válás elősegítésével hallgatói és oktatói mobilitást.

Alapozza a felsőoktatáshoz való hozzáférés egyenlő lehetőségeket állandó probléma az egyetem Jean Moulin Lyon 3, amely megerősíti azon meggyőződését, hogy a sokszínűség és a specificitása gazdag és hogy mindannyian is meg van adva annak különbségeket.

Teljes mértékben elkötelezett a társadalmi-gazdasági partnerek, Jean Moulin Egyetem arra törekszik, hogy hozzájáruljon a sikeres diákok és foglalkoztathatóságuk, különösen azáltal, hogy ösztönzi a szakmai, váltakozó és vállalkozás.

60251_Untitled2idex.png

Helyszínek

  • Lyon

    6 cours Albert Thomas, 69008, Lyon

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések