Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

Bevezetés

Kik vagyunk: Jul academy Olaszország

A Jul academy egy olasz zenei intézmény, amely a legmagasabb szintű zenei oktatás biztosítására szakosodott szenvedélyes hallgatók számára világszerte. A területen szerzett több mint 15 éves tapasztalatunkkal úgy csiszoltuk ki tananyagunkat, hogy jelentős előnyöket kínálhassunk a hallgatóknak, amikor elindulnak a választott zenei pályájukon.

ONLINE TANULÁS, SZEMÉLYRE VONATKOZÓ ÉS AKREDITÁLT

OLASZ ZENE ÖRÖKSÉGE

A Jul academy székhelye Olaszország. Olaszország jelentős szerepet játszott az európai zene történetében. Számos hangszert, például a hegedűt és a zongorát Olaszországban találták fel. A zenei skála, az Opera művészete és számos zenei szakkifejezés, például szonett, koncert, kvartett is Olaszországban született.

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÍTÁS ÉS TANULÁS

Az osztálylétszámunk kicsi. Tanácsadás és támogatás minden egyes kurzus minden szakaszában rendelkezésre áll, lehetőséget biztosítva arra, hogy saját tanulását személyes igényeihez igazítsa.

SZAKÉRTŐ TUTOROK

A Jul academy oktatói nemcsak fantasztikus tanárok, hanem nagy tapasztalattal rendelkező játékosok, előadók és zenei vállalkozók is, egyedülálló betekintést nyújtva a zeneipar karrierépítésébe.

MINŐSÉG ÉS AKKREDITÁCIÓK

A Jul academy a London College of Music vizsgaközpont RSL Szakmai központja, és több mint 200 bizonyítványt adott ki hallgatóknak.

INTÉZMÉNYI ONLINE TANULÁSI PLATFORM

Online hallgatóink profitálhatnak Intézményi tanulási platformunkból. A virtuális tanteremben az összes tankönyv, rögzített óra és gyakorlat igény szerint elérhető lesz.

KÉPESÍTÉSEK ÉS AKKREDITÁCIÓK

A Jul academy elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú zenei oktatást nyújtsa diákjainknak. Tantestületünk magasan képzett és tapasztalt zenei szakemberekből áll, akik rangos zenei intézményekben szereztek diplomát.

Emellett vezető zenei szervezetek, például az RSL UK és a London College of Music által akkreditáltak bennünket, biztosítva, hogy tantervünk és létesítményeink megfeleljenek a zeneoktatás legmagasabb követelményeinek. A kiválóság iránti elkötelezettségünknek köszönhetően mind az oktatás, mind a teljesítmény terén végzett hallgatóink jól felkészültek a zeneiparban való sikeres karrierre.

ONLINE ZENEI PROGRAMJAINK:

Kiváló minőségű zenei kurzusokat kínálunk olaszországi egyetemünkön és online is nemzetközi hallgatók számára. Célunk, hogy a nemzetközi hallgatók ugyanolyan szintű oktatásban részesüljenek, mint amit egyetemünkön kínálunk, felhasználva a zeneoktatási szektorban 15 év alatt megszerzett szakértelmünket.

Tanfolyamaink elérhetők online platformunkon, élő tanárokkal, akik az egyes tanulók egyéni igényeihez igazítják az órákat. Célunk, hogy rugalmas, de szigorú tanulási módszereinkkel segítsük a hallgatókat zenei és oktatási céljaik elérésében. Ezek a módszerek sikeresnek bizonyultak szerte a világon, és minden szinten elérhetőek a hallgatók számára, így minden jelentkező számára elégedettek.

Látogassa meg weboldalunkat itt, és fedezze fel programjainkat.

Helyszínek

  • Rende

    Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Kérdések