Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Bevezetés

Az állam legnagyobb tanári felkészítéseként a Kansas State University College of Education bebizonyította, hogy képes reagálni a globális piac igényeire azáltal, hogy olyan alap- és felsőfokú végzettséget kínál, amely minden földrajzi területről, társadalmi-gazdasági területről felkészít egyéneket. háttérrel és tanítandó kultúrákkal. Az angol mint második nyelv (ESL) gyakorlattal rendelkező, magasan képzett oktatók több éves tapasztalattal rendelkeznek a világ minden tájáról érkező nemzetközi hallgatókkal, és felkészítik a spanyol, kínai, japán, francia és német anyanyelvűeket a tanári engedélyek megszerzésére. A hallgatók elvárhatják, hogy kilépjenek a programból azokkal a készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az osztálytermi és azon túli kiváló teljesítményt nyújtsák. Tanítási és tanulási (TELRN) diplománk nagyszerű hely a pályamódosítóknak, hogy elkezdhessék a világnyelvek tanárává válását.

Ez a program felvértezi az egyéneket azokkal az oktatási gyakorlatokkal és elméletekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy amerikai diákokat taníthassanak az Egyesült Államokban. A bizonyítvány megszerzését követően már csak egy félévnyi kurzusidővel az érdeklődő jelentkezők a World Modern Languages koncentrációjával fejezhetik be a tantervi és oktatási mesterképzést. A Ph.D. A Curriculum & Instruction olyan haladó diplomások számára készült, akik helyi, nemzeti vagy nemzetközi szintű oktatási kutatásra kívánnak összpontosítani.

Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese annak az izgalmas globális lendületnek, amelyet a K-State teremt a World Language tanárképzés területén!

Jövőkép, küldetés és fogalmi keret

A látomásunk:

"Az oktatók felkészítése a sokszínű és változó világ tudatos, etikus, gondoskodó döntéshozóira."

Küldetésünk teljesül:

 • példamutató oktatás a hallgatók számára alap- és posztgraduális szinten;
 • megalapozott és hasznos kutatás és ösztöndíj előállítása, értelmezése és terjesztése;
 • vezetés, együttműködés és szolgáltatás a szakmán belül;
 • valamint a sokszínűség népszerűsítése, megértése és ünneplése.

Akkreditáció

Főiskolánk az akkreditációt tekinti elsődleges eszköznek annak biztosítására, hogy a szakma megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

 • Kansasi Oktatási Minisztérium (KSDE)
 • A Tanárképzés Nemzeti Tanácsának akkreditációja (NCATE/CAEP)
 • Tanácsadás és kapcsolódó oktatási programok akkreditációja (CACREP)
 • Oktatói Előkészítő Akkreditációs Tanács (CAEP)

Campus jellemzői

  Belépők

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

   Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések