Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Bevezetés

Az állam legnagyobb tanári felkészítéseként a Kansas State University College of Education bebizonyította, hogy képes reagálni a globális piac igényeire azáltal, hogy olyan alap- és felsőfokú végzettséget kínál, amely minden földrajzi területről, társadalmi-gazdasági területről felkészít egyéneket. háttérrel és tanítandó kultúrákkal. Az angol mint második nyelv (ESL) gyakorlattal rendelkező, magasan képzett oktatók több éves tapasztalattal rendelkeznek a világ minden tájáról érkező nemzetközi hallgatókkal, és felkészítik a spanyol, kínai, japán, francia és német anyanyelvűeket a tanári engedélyek megszerzésére. A hallgatók elvárhatják, hogy kilépjenek a programból azokkal a készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az osztálytermi és azon túli kiváló teljesítményt nyújtsák. Tanítási és tanulási (TELRN) diplománk nagyszerű hely a pályamódosítóknak, hogy elkezdhessék a világnyelvek tanárává válását.

Ez a program felvértezi az egyéneket azokkal az oktatási gyakorlatokkal és elméletekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy amerikai diákokat taníthassanak az Egyesült Államokban. A bizonyítvány megszerzését követően már csak egy félévnyi kurzusidővel az érdeklődő jelentkezők a World Modern Languages koncentrációjával fejezhetik be a tantervi és oktatási mesterképzést. A Ph.D. A Curriculum & Instruction olyan haladó diplomások számára készült, akik helyi, nemzeti vagy nemzetközi szintű oktatási kutatásra kívánnak összpontosítani.

Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese annak az izgalmas globális lendületnek, amelyet a K-State teremt a World Language tanárképzés területén!

Jövőkép, küldetés és fogalmi keret

A látomásunk:

"Az oktatók felkészítése a sokszínű és változó világ tudatos, etikus, gondoskodó döntéshozóira."

Küldetésünk teljesül:

 • példamutató oktatás a hallgatók számára alap- és posztgraduális szinten;
 • megalapozott és hasznos kutatás és ösztöndíj előállítása, értelmezése és terjesztése;
 • vezetés, együttműködés és szolgáltatás a szakmán belül;
 • valamint a sokszínűség népszerűsítése, megértése és ünneplése.

Akkreditáció

Főiskolánk az akkreditációt tekinti elsődleges eszköznek annak biztosítására, hogy a szakma megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

 • Kansasi Oktatási Minisztérium (KSDE)
 • A Tanárképzés Nemzeti Tanácsának akkreditációja (NCATE/CAEP)
 • Tanácsadás és kapcsolódó oktatási programok akkreditációja (CACREP)
 • Oktatói Előkészítő Akkreditációs Tanács (CAEP)

Campus jellemzői

Kansas State University egy négy campusból álló rendszer, amely értékeli a puzzle minden darabját. Minden egyetemnek megvannak a maga erősségei és kapcsolatai, amelyek tökéletesen illeszkednek egyetemi ernyőnkbe. Tudjon meg többet az egyes egyedi campusainkról alább.

Manhattan

K-State fő campusa a "The Little Apple"-ben található, és virágzik a pezsgő egyetemi városi légkörben.

A manhattani campus több mint 2320 hektáron terül el, ideértve a mezőgazdasági és kutatási létesítményeket is.

Manhattan lakossága több mint 56 000, és nagyszerű kapcsolatot ápol a K-State családdal.

Ez a campus Fort Riley szomszédságában található, egy hatalmas hadsereg-létesítmény mellett, és számos katonai célú projektben működik együtt.

Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának nemzeti bio- és agro-védelmi létesítményét az egyetem szomszédságában építik.

Olathe

A Kansas Bioscience Parkban található Olathe kampusz közvetlen portált biztosít, amely összeköti az egyetem erőteljes kutatási képességeit a Greater Kansas City területével és azon túl.

A K-State legújabb campusa, az Olathe 2011-ben nyitotta meg kapuit.

A K-State Olathe a régió oktatási és gazdasági növekedésének bővítésére összpontosít, különösen a metró területén dolgozó szakemberek számára. Ez a campus számos partnerséget tesz lehetővé kutatók és vállalatok között, technológiát fejlesztve az ipar igényeinek megfelelően világszerte.

A K-State Olathe a K-12 vezetőire is kiterjeszti szakértelmét állategészségügyi, élelmiszer-biztonsági és élelmiszer-biztonsági oktatási programokkal.

Salina

Ez a professzionális tanulási környezet elméletre, kutatásra és ipari alkalmazásokra épül, mindezt egy kis egyetemi légkörben, a kansasi Salina városában.

A Salina campus különösen ismert világszínvonalú repülési programjáról. A 2009-ben megnyílt korszerű Student Life Center egy teljes méretű kosárlabdapályát, valamint különböző futó- és fitneszterületeket foglal magában.

Ez az egyetem az egyik első és kevés egyetem az országban, amely főiskolai diplomát kínál pilóta nélküli repülőgép-rendszerek, gépi tanulás és autonóm rendszerek területén. Salina, a közel 48 000 lakosú város hozzáférést biztosít több mint 600 hektáros parkhoz és az éves Smoky Hill River Fesztiválhoz.

Globális

A K-State Global Campus az egyetem oktatási lehetőségeit kínálja azoknak a hallgatóknak, akik online vagy távon szeretnének tanulni.

A Global Campus ad otthont a K-State Online-nak, amely több mint 100 online kreditprogramot kínál, köztük alapképzési, mesterképzési, doktori, bizonyítvány- és kisebb programokat.

1966-tól kezdve, amikor az oktatók Kansas államban utaztak órákat tartani, a K-State Online mára mind az 50 államban és 41 országban eléri a hallgatókat. A K-State Global Campus nem hitelalapú képzéseket és programokat is kínál személyesen és online egyaránt, amelyek eredményeként tanúsítás, a teljesítés elismerése vagy továbbképzési órák állnak rendelkezésre különféle területeken.

2020-ban több mint 3000 tanuló végzett online nem kreditprogramokat a Global Campuson keresztül.

  Belépők

  Csatlakozz a különbséget alakítók, problémamegoldók, késő esti álmodozók és kora reggeli indulók közösségéhez. Legyen Ön a következő játékmódváltó. Legyen Ön a következő Vadmacska.

  Hogyan kell alkalmazni

  • Tekintse át a felvételi követelményeket, nyújtsa be jelentkezését, és tegye meg a következő lépést a diploma felé.
  • Ossza meg velünk, mi érdekli Önt, és azonnal hozzáférjen a K-State összes dologjának letölthető kivonatához.
  • Az egyetemi rendezvényektől a személyre szabott egyéni látogatásokig készen állunk arra, hogy kiterítsük Önnek a lila szőnyeget.

  Jelentkezési dokumentumok

  Töltse ki az összes szükséges részt, és kérés szerint töltsön fel dokumentumokat vagy médiát online alkalmazásába. Ne nyújtson be dokumentumokat e-mailben vagy postai úton a posztgraduális iskolának (hacsak nem kap felkérést).

  Becsült részvételi költség nemzetközi hallgatók számára

  A becsült költségekkel kapcsolatos információk azt mutatják, hogy egy nemzetközi pályázónak mekkora a jelenlegi minimális becsült pénzeszköze, amellyel rendelkeznie kell ahhoz, hogy megkapja az utazáshoz és a belépéshez szükséges dokumentumokat. Az alap lehet saját, szponzor vagy ösztöndíj, vagy ezek kombinációja. Tekintse meg alább a pénzeszközök dokumentálásához szükséges eskü alatt tett nyilatkozattal kapcsolatos információkat.

  Pénzügyi támogatási nyilatkozat

  Minden pályázaton fel kell tüntetni a pénzügyi támogatás forrását. A pénzügyi támogatási dokumentációhoz csatolni kell a Pénzügyi támogatásról szóló nyilatkozatot, amely igazolja, hogy a hallgató rendelkezésére áll-e pénzügyi támogatás Kansas State University . A szponzoroknak alá kell írniuk a pénzügyi nyilatkozatot; elektronikus aláírást nem fogadnak el.

  Ez a dokumentáció az I-20 vagy DS-2019 kiállításához szükséges, és nincs hatással a felvételi döntésre.

  Előfordulhat, hogy a pályázóknak nem kell benyújtaniuk a pénzügyi támogatásról szóló nyilatkozatot, ha megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

  • H1 vízum tulajdonosa teljes munkaidőben foglalkoztatott, nem tervezi a vízumtípus megváltoztatását
  • H4 függ a H1 vízum birtokosától, nem tervezi a vízumtípus megváltoztatását
  • Az F1/J1 diákvízummal teljes munkaidőben beiratkozott egy másik egyesült államokbeli intézménybe, és sem most, sem a jövőben nem fog kérni I-20-at vagy DS-2019-et Kansas State University től.
  • Az Egyesült Államokon kívüli másik országban tartózkodik, és nincs szüksége diákvízumra (online/távoktatásra való jelentkezés)
  • I-20 vagy DS2019 minősítéssel rendelkezik a K-államban, és tanúsítványt kér a jelenlegi mester- vagy doktori programjához kapcsolódóan K-államban

  Jelentkezési díj

  A pályázat benyújtásához a jelentkezési díjat be kell fizetni.

  Angol nyelvismereti követelmények

  Ha az Ön anyanyelve nem angol, a Graduate School minden jelentkezőtől megköveteli, hogy kielégítő teszteredményt adjon a TOEFL, IELTS vagy PTE számára.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Az Oktatási Főiskola elkötelezett hallgatóink tanulmányi és szakmai sikerének támogatása mellett.

  Hallgatói Pénzügyi Segítő Iroda

  Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni a pénzügyi támogatási folyamatról, a diákhitelekről, az ösztöndíjakról, a támogatásokról, a foglalkoztatásról, a veterán juttatásokról és a tandíj halasztásáról. Kérjük, vegye figyelembe a K-State ösztöndíj elsőbbségi jelentkezési dátumait a leendő gólyák és átigazolási hallgatók számára.

  Rangsorok

  A legjobbak között

  Ha kivételes hallgatói élményt kínál, számos tudományos választási lehetőséggel, gyakorlati kutatási lehetőségekkel és tanórán kívüli tevékenységekkel, amelyek elősegítik a barátságot, a részvételt és a közösséget, akkor regionális és országos szinten is feltűnnek. Büszkék vagyunk kiváló hírnevünkre, és a kollektív K-State család folyamatosan megteszi a részét annak érdekében, hogy hírnevünket valóra váltsa.

  Országos rangsor

  Princeton Review: A legjobb főiskolák
  A Princeton Review több kategóriában is rangsorolta Kansas State University a „The Best 389 Colleges: 2024 Edition” jelentésben.

  • 1. szám a legbarátságosabb tanulóknak
  • 1. a legjobb városi ruhás kapcsolatokért
  • 2. szám a legboldogabb diákoknak
  • 4. a legjobb életminőségért
  • 5. a legjobb hallgatói támogatási és tanácsadási szolgáltatásokért
  • 5. a legjobb sportlétesítményekért
  • 6. szám azoknak a hallgatóknak, akik szeretik ezeket a főiskolákat
  • 6. a legjobb egészségügyi szolgáltatásokért
  • 8. a legjobb kollégiumi kollégiumoknak
  • 9. a legjobb karrierszolgáltatásokért
  • 9. a legjobb egyetemi ételért
  • A 9. számú főiskolai város magas pontszámot kapott
  • 15. a legaktívabb diákönkormányzat számára Princeton Review: Best Value Colleges

  A Princeton Review több kategóriában is rangsorolta a K-State-et a „Legjobb értékkel rendelkező főiskolák 2023-ra” jelentésben.

  • 2. a legjobb öregdiák hálózatok számára
  • 2. sz. gyakorlati helyekre
  • 10. számú a hatás kifejtése miatt
  • Pénz Magazin
  • A Money Magazin egyik legjobb főiskolája. (2023)
  • Főiskolai rang
  • A 10 legjobb egyetemi város az országban. (2022) Regionális rangsor SmartAsset
  • A legmagasabb rangú egyetemi érték Kansas államban (2022) University Magazine
  • 1. számú egyetem Kansasban (2022)

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések