Keystone logo
Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Bevezetés

Az egyetemről

Kazan Innovative University VG Timiryasov nevű Kazan Innovative University (IEML) 1994-ben alakult, és jelenleg a legnagyobb magánoktatási intézmény a Tatarstani Köztársaságban és az egész Volga régióban. Alapítója, Dr. Vitaliy Timiryasov, a Kazan és Moszkvai Egyetem egyik alumíniuma, egy új iskola alapításában a klasszikus egyetemi oktatás legjobb hagyományait vezette.

Az egyetem 100 legjobb orosz felsőoktatási intézmény és öt legjobb orosz egyetem között van, hivatalos „európai minőség” aranyérmével rendelkezik a „Minőségirányítás” rendszer megvalósításáért (ISO 9001: 2008).

2010 óta az egyetem tanárai évente nyertesek lesznek a "Legjobb innovációs előadás" és a "Legjobb egyetemi tanár" versenyek győzteseivé.

Kazan Innovative University VG Timiryasov (IEML) nevű Kazan Innovative University volt az első oktatási intézmény a Tatarstan Köztársaságban, amely integrált kommunikációs hálózatot hozott létre az Intézet szervezeti egységei és ágai között. Ez a hálózat a Cisco Systems „Tandberg” videokonferenciáinak felszerelésére és felszerelésére épül. A száloptikai hálózatokkal való kombináció és az egyetem saját innovatív szoftverfejlesztése „Idis Education” lehetővé tette az egyetemi oktatási folyamatok kezelésének optimalizálását és egy teljesen új szintre történő áthelyezését.

Kazan Innovative University VG Timiryasov (IEML) nevű Kazan Innovative University a Tatarstani Köztársaságban a Kereskedelmi, Vendéglátás Ipari és Szolgáltatási Tudományos és Oktatási Klaszter vezető felsőoktatási intézménye.

Küldetés

  • Az egyének, a társadalom és az állam szükségleteinek kielégítése az oktatás és a tudomány korszerűsítésének és korszerűsítésének modern követelményeit kielégítő továbbképzés alapján.
  • Szakképzett és versenyképes szakemberek képzése az új formációban, amelyek képesek a tudomány, az üzleti élet, a hatékony döntések meghozatalára és a nemzeti állásra és előnyökre vonatkozó konkrét kutatások elvégzésére.
  • Az innovatív oktatási technológiák és tudományos eredmények megvalósításához és hatékony felhasználásához szükséges feltételek megteremtése.
  • Szakmailag kompetens, társadalmilag aktív és társadalmilag felelős személyek oktatása.

Helyszínek

  • Kazan

    г. Казань, ул. Московская, 42, , Kazan

Kérdések