Keystone logo
© Eva Dang
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

Bevezetés

Rólunk

Megfizethető tanulmányi programok exkluzív online modulokkal, amelyek gyorsítják a tanulókat egy egyetemi képesítéshez.

Akár képességeinek fejlesztésére, csapatának fejlesztésére vagy szakmai oktatásra vágyik, a Kingsgate International College tanulási Pathways minden szükségeset megadhatnak Önnek.

A Kingsgate International College teljes egyetemi és posztgraduális diploma-díjjal jutalmazza az egyetemi vagy online egyetemi Pathway programokat a világ minden sarkából érkező tanulóknak. A tanulók az egyetemen vagy távoktatással gyorsabban eljuthatnak az Egyesült Királyság Egyetemi képesítéséig.

Webalapú moduljaink lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy megtanulják, mit akarnak, amikor akarnak, és hogyan akarnak, és úgy lettek kialakítva, hogy megkönnyítsék a tanulás sokkal gyorsabb, megfizethetőbb és vonzóbb módját. A Kingsgate International College 24 órás, napi 7 órás hálózati platformmal, személyes irányítópultokkal, 1-2-1 online oktatóanyaggal, csoportos webes szemináriummal és előre rögzített csoportos webes közvetítések bankjával biztosítja a hallgatóknak a szakmai fejlődésük sikeréhez szükséges összes támogatást. készségalapot és egyetemi képesítést kell szerezni.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Hitelesítőink

Kingsgate International College a legmagasabb tudományos színvonalon működik, és több olyan struktúrával rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a hallgatók számára nyújtott oktatás színvonala a legmagasabb színvonalú legyen. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a testületeket, amelyekhez tartozunk, és egyesületeket, amelyeknek részesei vagyunk:

Tanulási erőforrás hálózat

A Learning Resource Network-t (LRN) az Ofqual elismerő szervezetként ismeri el. Az LRN képesítéseket hoz létre oktatási intézmények, képzési szolgáltatók, iskolák és munkaadók számára. Az LRN széleskörű képesítési portfólióval rendelkezik, beleértve az 5. szintű tanári képesítést, amelyet a Kingsgate International College . A munkaadók, a kormányok és a szakmai testületek nemzetközileg elismerik az összes LRN képesítést, amely bizonyítja a keresett készségeket és képességeket.

ATHE elismerés

A Képzési és Felsőoktatási Díjak sokféle képesítést nyújtanak a központoknak, többek között, de nem kizárólag; adminisztráció menedzsment, üzleti, turisztikai, jogi, számítástechnikai, valamint egészségügyi és szociális ellátás. Az ATHE hírnevet szerzett magának kivételes ügyfélszolgálattal, kiváló minőségi előírásokkal és a képesítések jutalmazásával az egyetemi végzettségig tartó továbbjutási utakkal.

Oktatási és készségfinanszírozó ügynökség

Kingsgate International College szerepel a tanulószerződéses gyakorlati képzést nyújtók ESFA nyilvántartásában. A partnerekkel együttműködve megfizethető képesítéseket és tanulószerződéses gyakorlati képzéseket nyújtunk a hallgatóknak az Egyesült Királyságban.

Információbizottsági hivatal

Mivel a Kingsgate International College birtokolja és feldolgozza a hallgatói információkat, törvényileg kötelesek vagyunk ezeket az információkat megvédeni. Az 1998-as adatvédelmi törvény értelmében a Kingsgate International College :

 • Csak olyan információkat gyűjtsünk, amelyekre egy meghatározott célra van szükségünk;
 • Tartsa biztonságban;
 • Győződjön meg arról, hogy releváns és naprakész;
 • Csak annyi információt tároljon, amire szükségünk van, és csak addig, amíg szükségünk van rá;
 • Kérésre engedje meg, hogy minden hallgató megtekinthesse azokat az információkat, amelyeket nálunk tartunk.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg

OFQUAL elismerés

Minden tananyagot professzionális akadémiai szerzők terveztek és írtak úgy, hogy minden interaktív modult összehangolja az OFQUAL, az Egyesült Királyság felsőoktatási akadémiai normáinak meghatározó brit kormányzati szerve által meghatározott speciális tanulási kritériumokkal. Ezek a szabványok biztosítják, hogy a velünk tanulók magas színvonalú oktatásban részesüljenek, valamint az egyetemek és a munkaadók által általánosan elismert képesítésekkel.

Partner egyetemi képesítések

A záró feladatok elvégzése után a hallgatók elismert diploma minősítést kapnak. Ez az oklevél felhasználható egy teljes egyetemi diploma vagy MBA feltöltésére az Egyesült Királyság különböző egyetemein, akár az egyetemen, akár távoktatással.

Minőség-ellenőrző Testület

Kingsgate International College működtet egy Minőségellenőrző Testületet (QMB) is annak biztosítása érdekében, hogy mindig akkreditált online tanfolyamokat és forrásokat biztosítsunk az Ön tanulási igényeinek kielégítésére. Ez a Testület rendszeresen ülésezik, hogy értékelje:

 • Konkrét hallgatói kérdések
 • Bármilyen minőségi kérdés az egyetemi partnerek számára
 • Az értékelési előírások figyelemmel kísérése
 • Az anyagi tartalom figyelemmel kísérése a tanulási eredmények alapján
 • Sajátos működési kérdések, mivel ezek befolyásolják a minőséget és az ügyfélszolgálatot

Az igazgatótanács tagjai közé tartozik a tisztelt tudományos és üzleti vezetők is. A vélemények eredményeit online megosztják az ügyfelek és hallgatók közötti átláthatóság és megértés biztosítása érdekében. Minden visszajelzést üdvözlünk, hogy a kérdéseket formálisan a QMB segítségével szakmai és objektív módon felemeljük.

Coventry és Warwickshire Kereskedelmi Kamara

A brit kereskedelmi kamarák az Egyesült Királyság legnagyobb, legbefolyásosabb, független üzleti hangja, amely a tagok és a szélesebb üzleti közösség számára fáradhatatlanul fellép a fontos kérdésekben - megteremti a megfelelő feltételeket az üzleti vállalkozások fejlődéséhez, elősegítve az egyesült királyságbeli vállalatok kulcsfontosságú globális vállalatait a piacok és a dinamikus üzleti gazdaság megteremtése.

Fontos szerepet játszanak az oktatók és az üzleti élet közötti szakadék áthidalásában, kiemelve azokat a készségeket, amelyekre a munkáltatóknak szükségük van, és befolyásolniuk kell az oktatási politikát annak érdekében, hogy biztosítsák a hatékony átadást.

A Coventry és Warwickshire-i Kereskedelmi Kamara csak egyike a kamarák hálózatának, amely minden méretű vállalkozással és nevében dolgozik az Egyesült Királyság minden ágazatában. Segítik a helyi vállalkozásokat az összekapcsolódásban, a növekedésben és a siker elérésében. A kamara együttműködik más kamarákkal, a helyi hatóságokkal és a partnerszervezetekkel, hogy betekintést nyerhessenek a vállalkozás számára fontos kérdésekbe - majd továbbadják ezeket az ismereteket, hogy segítsék a kormányt a hatékony üzletpolitika kialakításában.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg

Helyszínek

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Kérdések