Keystone logo
Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN

Bevezetés

Iskolai leírás

A gasztronómia széleskörű szakmákat kínál, és minden olyan diák, aki a kulináris művészet irányába kívánja irányítani tanulmányait, vagy a meglévő ismereteikre építve, kivételes mentorok mellett, sok tapasztalattal és elméleti ismerettel várja a Kul IN . Kul IN a kulináris ismeretek, az élelmiszeripar és a gasztronómia széles skáláját kívánja nyújtani a diákoknak. Annak biztosítása érdekében, hogy diákjaink tökéletesítsék az összes szükséges készséget a minőségi étteremben való munkavégzéshez, elkezdjük a fontos alapokat, amelyeket minden diáknak oktatási hátterüktől függetlenül át kell adnia. Ennek a programnak a részeként a diákok megismerkednek a termikus és mechanikus élelmiszer-feldolgozással, a minőségi összetevők felismerésével, az ízesítők összekeverésével az összetevőkkel, minőségi éttermi menük létrehozásával, ételek megszervezésével és kiszolgálásával, szakmai főzési szabványokkal, élelmiszer-tárolással, élelmiszer-adagokkal és a gasztronómia történetével.

Látomás

Kul IN célja egy olyan oktatási központ kialakítása, amelynek középpontjában a kreativitás, a kutatás és a modern konyha és a kulináris technológiák népszerűsítése áll. Szakmai szakácsok, cukrászdák és szakemberek oktatásával a gasztronómia más ágaiban. Olyan Intézetet építünk, amely egyedülálló hely a szakácsok, az éttermi tulajdonosok, a menedzserek és a kulináris média számára, hogy tudásukat felkészítsék és frissítsék, és megtudják, mi újdonság az élelmiszer, az italok és a desszertek világában.

Nemzetközi tanúsítványok

Annak érdekében, hogy diákjaink teljes élményt nyújtsanak olasz gasztronómia és konyhaművészet tanulmányozása során, közös programokat hoztunk létre a világhírű ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana kulináris iskolával.
Culinary Institute Kul IN és az ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana sikeresen kifejlesztett két közös programot: „Olasz konyha szakács” és „Olasz desszertek professzionális sütőfőnöke”. Intenzív és dinamikus tanulmányok révén, amelyek részben Sisakban és részben Colornóban, Olaszországban a diákok felbecsülhetetlen nemzetközi tapasztalatokat szerezhetnek, és valóban elmerülnek a világhírű konyhát formáló kultúrában. Az órákon át tartó gyakorlati képzés, helyszíni kirándulások és gyakorlatok mellett a hallgatóknak több hónapos szakmai gyakorlatot is kapnak, ahol az elit éttermekben és cukrászdákban dolgoznak. A hálózatépítési lehetőségek végtelen és nyílt ajtók a potenciális munkákhoz, mivel a diákok bizonyítékként képesek arra, hogy képesek legyenek a legjobb minőségű gasztronómia valós világában.

Helyszínek

  • Sisak

    Capraska ulica 12

Kérdések