Keystone logo
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Bevezetés

Länsirannikon koulutus Oy WinNova, Pori & Rauma, Finnország

Pori egy dinamikus tengerparti város. Folyóparti sétánya nemcsak festői kilátást kínál, hanem egész évben a közösségi élet és a kulturális rendezvények élénk központja is. A fesztiválok és kiállítások változatos kínálatával Pori gazdagító kulturális élményt ígér minden igényes diák számára.

Rauma a történelem és az örökség magával ragadó keveréke. Az UNESCO Világörökség részeként elismert bájos város aprólékosan megőrzött faépítészetével időtlen szépséget sugall. Macskaköves utcáin hangulatos kávézók, nyüzsgő piacok és egy összetartó közösség található, amely elősegíti a tudományos fejlődést és a személyes gazdagodást.

Mind Pori, mind Rauma egyedülálló lehetőségeket kínál az egyetemi kiválóságra és a kulturális elmélyülésre, biztosítva a teljes értékű oktatási élményt.

A Länsirannikon Koulutus Oy WinNova egy középfokú szakképzési szolgáltató (VET) minden korosztály számára, a munka világában vagy azon kívül. Képesítésünk megfelel az EQF 4-5. szintjének.

A WinNova az oktatási szolgáltatások, szakképesítések és szakmai képesítések, valamint rövid távú tanfolyamok széles skáláját kínálja a különböző típusú ügyfelek számára finn nyelven. Szoros és hosszú távú együttműködésben dolgozunk vállalatokkal és a közszférával.

A WinNova 5000 diákot és kb. 600 munkatársat foglalkoztat (12/2023). A WinNovában kb. 500 diák tanul 50 különböző anyanyelvű finn nyelven különböző programokon.

Nemzetközi lehetőségek a WinNovánál

A WinNova több EU által finanszírozott projektben is részt vesz. Ezek a projektek új pedagógiai módszertanokat és tanulási környezet innovációkat, valamint pedagógiai kompetenciákat eredményeznek.

A munkatársi mobilitás és a projektek valamennyi munkatársunk nemzetközi ismereteit és kompetenciáit bővítik. Évente körülbelül 100 munkatárs és különböző szakember érkezik és távozik csereprogram keretében.

Az Erasmus+ mobilitási ösztöndíjak lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy külföldön töltsenek szakmai gyakorlatot. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy fejlesszék a globális világban és a multikulturális munkakörnyezetben való sikeres helytálláshoz szükséges készségeket és kompetenciákat. Évente körülbelül 200 diák érkezik és távozik cserére.

A WinNova elnyerte az Erasmus+ akkreditációt (2021-2027) a Finn Nemzeti Oktatási Ügynökségtől. Az Erasmus+ akkreditáció minőségbiztosított " Erasmus+ tagságot jelent&rdquo. Az akkreditált szervezetek bizonyították tevékenységük hosszú távú jellegét, és elkötelezték magukat az Erasmus+ program minőségi előírásainak betartása mellett.

Belépők

 • Legalább 18 évesnek kell lennie
 • Középiskolai érettségi szükséges
 • Completion of specific prerequisite education related to the chosen program is necessary
 • Social and Health care programs necessitate a police clearance certificate
 • Adequate English proficiency is needed to enroll in the preparatory online language course conducted in English
 • Non-EU applicants are accepted

Helyszínek

 • Pori

  Tiedepuisto 3, 28600, Pori

 • Rauma

  Suojantie 2, 28600, Rauma

Kérdések