Keystone logo
Languages Across Borders | Vancouver

Languages Across Borders | Vancouver

Languages Across Borders | Vancouver

Bevezetés

A LAB kiválasztása az angol nyelviskolának

Tapasztalja meg a nyelvet

A LAB Vancouver angol nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja minden szinten. Tantervünk változatos, és úgy készült, hogy egyensúlyt teremtsen a társalgási és a tudományos angol nyelven. Magasan képzett tanáraink interaktív tanítási stílusukról és különféle tevékenységekről és társadalmi eseményekről ismertek.

Ha részt vesz az innovatív English Plus kurzusaink egyikén, tevékenységeit egy adott érdeklődési területre szabjuk, mint például a művészet, a design, az üzlet vagy a kulináris/vendéglátás.

Statisztika

Aktív, barátságos és nemzetközi környezet

Több mint 100 különböző ország diákjai választották, hogy a LAB angol iskolájában tanulnak a gyönyörű Vancouverben, Kanadában. Iskolánkban az emberek a világ minden tájáról találkoznak, és életre szóló barátokká válnak, miközben élvezik életük legszebb idejét!

A break-time játékok, a felek, a különleges események és a nemzetközi tematikus éjszakák révén kulturális, szociális és oktatási csere ösztönzést kapunk angolul, miközben sok mulatsággal élünk.

Professzionális és hasznos tanárok

A LAB minden tanára angol anyanyelvű, professzionális angol tanárképzéssel és TESOL bizonyítvánnyal. Szakképzett és barátságos tanáraink szórakoztató és magával ragadó osztályi légkört teremtenek, amely segíti a diákokat angol nyelvtudásuk továbbfejlesztésében és fejlesztésében. Büszkék vagyunk arra, hogy ennyi tapasztalt, kiváló minőségű tanárunk van angol iskolánkban!

Angol nyelvű programok változatossággal és rugalmassággal

A LAB sokféle angol tanfolyama és programja lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy érdeklődési területükre összpontosítsanak, és legyőzzék gyengeségeiket. Angol iskolánkban a diákok rugalmasan változtathatják programjaikat hetente.

Rugalmas pénteki órák, szórakoztató és érdekes tevékenységek

A LAB Vancouver elismert INGYENES pénteki tevékenységei lehetővé teszik a diákok számára az angol nyelv használatát a mindennapi helyzetekben. A szabadtéri program segíti a diákokat az angol nyelv használatában az iskolai környezeten túl és mindennapi életükben. Ez a gyakorlati megközelítés fokozza a tanulási folyamatot és növeli a bizalmat. A diákok minden héten (kivéve a havi ballagási napokat) hat -nyolc, a héten tervezett tevékenység közül választhatnak, és külön díjak fizetése nélkül csatlakozhatnak hozzájuk. Ezek közé tartozik a városnéző túrák Vancouver környékén, természetben való túrázás, kulturális élmények és sportesemények.

A számos lehetőség közé tartozik a városnézés, a sport, a főzés és a kulturális élmények! NINCS EXTRA DÍJAK, hogy csatlakozzanak ezekhez a tevékenységekhez!

Angol nyelvű programok változatossággal és rugalmassággal

  Campus jellemzői

  LAB Campus

  A LAB Vancouver egy egyedülálló angol nyelviskola. Az óráit egy 80 000 négyzetláb alapterületű épületben biztosítjuk, ahol a campuson és létesítményeinken testvérfőiskolánkkal, a LaSalle College Vancouverrel és a nemzetközi középiskolánkkal osztozunk. A Renfrew pályaudvartól pár lépésre található élmény igazi elmerülés Vancouver egy igazi részében.

  Biztonságos campusunk a hét minden napján, 24 órában nyitva tart, ami azt jelenti, hogy a hét minden napján és tanórákon kívül is elérheti a létesítményeket .

  Órái a fő emeleten található vadonatúj, legmodernebb tantermekben zajlanak, és hozzáférhet az egyetem összes létesítményéhez, például a kávézóhoz, a könyvtárhoz, a számítógépes tanulószobákhoz és a bisztróhoz!

  LAB nyelvű hallgatóként ugyanúgy diákigazolványt kap , mint a nappali tagozatos főiskolások és középiskolások. Tevékenységei során felfedezheti Vancouver minden részét, és lehetőséget ad arra, hogy barátságot kössön hazai és nemzetközi hallgatókkal az egyetemen.

  A TANULÓI TAPASZTALAT

  Az egyetemi nyelviskola

  24 órás OPEN Campus

  Angol PLUSZ tanfolyamok

  Vadonatúj tantermek

  Könyvtár

  Pathways az iparművészetbe

  Bisztró és kávézó

  Könyvesbolt

  Diákigazolvány

  Tevékenységek és klubok

  Föiskolai hallgatók

   Helyszínek

   • Vancouver

    188 Nelson St, BC, V6B 6J8, Vancouver

   Kérdések