Diploma a sütésben
LaSalle College Vancouver
Kulcs információ
Campus helye
Vancouver, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
1 év
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Emelkedj a kihívásra
Annak érdekében, hogy a hallgatók széles körű háttérrel rendelkezzenek, és sokoldalúbb munkatársat hozzanak létre, a Baking
A program első két negyedévében megtanult alapokra építve a diákok megkezdhetik a készségeik finomítását és a bevont desszertek technikáinak megismerését és az étkezési művészet építésének elméletét az a-la-carte szolgáltatás, verseny és bankett funkciók számára. A diákok a gyakorlati képzésen keresztül tanulmányozzák az esküvői sütemények, csokoládék, édességek, torták, európai sütemények és centrepieces készítését.
A vásárlást, a termék azonosítását, valamint az éttermi szolgáltatási ágazat tervezési és ellenőrzési folyamatát szolgáló utasításokat úgy tervezték, hogy alapvető tudást nyújtson a kulináris művészetek karrierjének üzleti oldaláról. A program externship részében a diákok a kereskedelmi étel- és vendéglátóipari intézmények pozícióiban dolgoznak, amelyeket a LaSalle College Vancouver Nemzetközi Kulináris Iskola hagyott jóvá.
A tanfolyam céljai
Kapjon képzést a menedzsment, a marketing, az emberi erőforrások, a számviteli és a pénzügyi menedzsment, a technológia, az üzleti kommunikáció, az italmenedzsment, a jogi kérdések, az ügyfélszolgálat és a globális menedzsment és műveletek terén, az élelmiszer-szolgáltatási ágazathoz kapcsolódóan. A menedzsment menedzsmentje, a kertészkedés és a vendéglátó-ipari és bankettműveletek is foglalkoznak, és a diákoknak lehetőségük van arra, hogy megtanulják megünnepeljék a kulináris stílusokat, az éttermeket és a szakácsokat, akik jelenleg az iparág reflektorfényében vannak. A programban kapott gyakorlati képzés részeként a diákok a 40 fős, hallgató által vezetett étteremben dolgoznak, ahol megtanulhatják a modern és regionális észak-amerikai konyha előkészítését, és a különböző pozíciókban (mind az első, mind a hátsó) dolgoznak. a házban található) minden csúcskategóriás étteremben.
Áttekintés
Ez a program 60 kreditből áll 4 negyedévből.
Tanfolyamlista
- A kulináris fogalmak és elméletek
- technikák
- Szaniter és biztonság
- A klasszikus technikák alapjai
- Bevezetés a sütésbe
- Bevezetés a péksüteményekbe
- Menükezelés
- Beszerzés és termékazonosító
- Menedzsment, felügyelet
- Európai sütemények és torták
- Speciális cukrászda és kijelző sütemények
- Artisan Breads
- Gyakorlat
- Tervezési és ellenőrzési költségek
- Élelmiszer- és italkezelés
- Csokoládé, édességek és Centrepieces
Karrierlehetőségek
A diplomások szaktudást szereznek a kulináris iparban, miközben tehetségeiket sütő- és süteménytechnikusként fejlesztik. Az alumínium pékségek és péksütemények készítése pékségekben, éttermekben, vendéglátóházakban, mint például a Vancouver Club, a Fairmont Hotel, a Four Seasons Hotel, a Truffles Fine Foods, a Blue Water Café és a Cobs Bread.
Hitelesítő adatok
Oklevél
Ezt a programot a Fejlett Oktatási Minisztérium, a készségek szakképzési intézménye (PTIB) hivatalvezetője hagyta jóvá.
A részletek
- Fedezi a sütés fogalmát és elméleteit
- Az iparági szakértők gyakorlati, gyakorlati megközelítése
- Magában foglalja a sütés és a süteményművészet lényegeit
- A program kulináris készletet igényel
- Innovatív oktatás a legmodernebb környezetben
- A program 60 kreditből áll négy negyedévben
- Végzős hallgatók diplomát kapnak
A program első két negyedévében megtanult alapokra építve a diákok finomítják művészi tevékenységüket, és felfedezik a bevont desszertek művészeteit és az étkezési művészet építésének elméletét a-la-carte szolgáltatás, verseny és bankett funkciók számára. A gyakorlati képzésen keresztül a diákok tanulmányozzák az esküvői torták, csokoládék, édességek, torták, európai sütemények és centrepieces készítését.
Pályakezdő tanulás
- Alapvető fogalmak és készségek az alapvető sütés, péksütemények és főzés terén.
- Speciális sütemények és torták, kézműves kenyerek és sütőipari termékek.
- Csokoládé, édességek és közepek.
- A sütés és a kulináris művészet üzleti vonatkozásai a négy negyedév során.
Ki kéne jelentkezni?
Diákok közvetlenül a középiskolából, vagy érett diákok, akik készen állnak a karrier megváltoztatására, vagy arra a képességre, hogy képesek legyenek.
- Olyan hirdetések, akik a konyhában sütik és dolgoznak
- Kíváncsiak a sütéshez és a tervezéshez kapcsolódó új készségek megtanulására
- Azok, akik értékelik a kreatív törekvések egyesítését gyakorlati alkalmazásokkal, egy izgalmas karrierre
Ideális Diákok
Ki kéne jelentkezni?
Diákok közvetlenül a középiskolából, vagy érett diákok, akik készen állnak a karrier megváltoztatására, vagy arra a képességre, hogy képesek legyenek.
- Olyan hirdetések, akik a konyhában sütik és dolgoznak
- Kíváncsiak a sütéshez és a tervezéshez kapcsolódó új készségek megtanulására
- Azok, akik értékelik az egyesülő kreatív törekvések gyakorlati alkalmazásával az izgalmas karriert
Tanterv
Áttekintés
Ez a program 60 kreditből áll 4 negyedévből.
Tanfolyamlista
- A kulináris fogalmak és elméletek
- technikák
- Szaniter és biztonság
- A klasszikus technikák alapjai
- Bevezetés a sütésbe
- Bevezetés a péksüteményekbe
- Menükezelés
- Beszerzés és termékazonosító
- Menedzsment, felügyelet és karrierfejlesztés
- Európai sütemények és torták
- Speciális cukrászda és kijelző sütemények
- Kézműves kenyerek és sütés
- Gyakorlat
- Tervezési és ellenőrzési költségek
- Élelmiszer- és italkezelés
- Csokoládé, édességek és Centrepieces
Hitelesítő adatok
Oklevél
Ezt a programot a felsőoktatási, szakképzési és képzési minisztérium magánképző intézményi fiókjának (PTIB) nyilvántartója hagyta jóvá.
A részletek
- Fedezi a sütés fogalmát és elméleteit
- Az iparági szakértők gyakorlati, gyakorlati megközelítése
- Magában foglalja a sütés és a süteményművészet lényegeit
- A programhoz kulináris készlet szükséges
- Innovatív oktatás a legmodernebb környezetben
- A program 60 kreditből áll, négy negyedévben
- Végzős hallgatók diplomát kapnak
A program első két negyedében elsajátított alapokra építve a diákok finomítják művésziségüket, és felfedezik a tányérozott desszertek művészetét, valamint az ehető művészet építésének elméletét az à la carte szolgáltatás, a verseny és a bankett funkciók érdekében. A gyakorlati képzés során a diákok esküvői torták, csokoládék, édességek, torták, európai torták és középpontú alkotások tanulmányozását végzik.
Pályakezdő tanulás
- Alapvető fogalmak és készségek az alapvető sütésben, péksüteményekben és főzésben.
- Fejlett cukrászda és kijelző sütemények, kézműves kenyér és sütés.
- Csokoládé, édességek és középpontok.
- A sütés és a kulináris művészet üzleti vonatkozásai a négy negyedév során.
A program eredménye
A tanfolyam céljai
Képzésben részesül a menedzsment, marketing, humán erőforrás, számvitel és pénzügyi menedzsment, technológia, üzleti kommunikáció, italkezelés, jogi kérdések, ügyfélszolgálat, valamint a globális menedzsment és műveletek területén, amelyek az élelmiszer -szolgáltató iparághoz kapcsolódnak. A menü szerinti kezelés, a Garde menedzsere, valamint a vendéglátó és bankett műveletek szintén kiterjednek, és a diákoknak lehetőségük van megtanulni ünnepelni a kulináris stílusokat, éttermeket és szakácsokat, akik jelenleg az iparág reflektorfényébe kerülnek. A programban kapott gyakorlati képzés részeként a diákok a diákok által működtetett, 40 férőhelyes étteremben dolgoznak, ahol megtanulhatják a modern és regionális észak-amerikai ételek elkészítését, és rotálhatnak a különböző pozíciókban (elöl és hátul is) a ház) megtalálható bármely felső kategóriás étteremben.
Karrierlehetőségek
Karrierlehetőségek
A diplomások széles körű ismereteket szereznek a kulináris iparban, miközben sütő- és péksütemény -technikusként fejlesztik tehetségüket. Az öregdiákok pékként és cukrászként dolgoznak pékségekben, éttermekben, vendéglátó -ipari házakban, mint például a Vancouver Club, a Fairmont Hotel, a Four Seasons Hotel, a Truffles Fine Foods, a Blue Water Café és a Cobs Bread.