Keystone logo
Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Bevezetés

Laurentide Aviation első szállt le a földre 1946-ban, amikor az alapító Jack Scholefield befejezte a katonai karrierjét az RCAF ő eredeti cél: a lehető legjobb szakmai repülési képzés Kanadában. A cég székhelye a kiváló hírnév korán, az első húsz év Cartierville Airport, és 1970 óta A saját repülőteret mindössze 15 percre nyugatra Dorval Airport. Mi Kanada legrégebbi kereskedelmi járat szakiskola, Így 150-200 pilóták keresni a licenc minden évben. Erősségünk haladó edzés: Az elmúlt 50 évben több mint 600 diplomás beköltözött karrier Air Canada, és más jelentős nemzetközi fuvarozók. A flotta 7 repülőgép tartalmaz egy Grumman Cougar több hajtóműves repülőgép felszerelt korszerű eszköz a képzés. Az alapképzést és az idő épület folynak a két ülés Cessna 152 és Cessna 172 négy ülés oktatók. A ATC-810 szimulátor is rendelkezésre áll eszköz a képzés.

Még mindig egy családi vállalkozás, tulajdonosa és üzemeltetője a Terry McConnon és büszke személyre szabott szolgáltatást. Munkatársaink továbbra is elkötelezett, hozzáértő és egy első osztályú barátságos kiszolgálás, a garancia, hogy nem lesz várakozás a felszállásra.

Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legprofesszionálisabb repülési képzés Kanadában. A nagy légitársaságok az USA-ban bérelt több mint 15.000 vezetők a korábbi években. Szóval, mit vársz kezdeni?

Photos101

kedvezmények:

  • Alkalmazottak Bombardier Aerospace, akik tagjai a Canadain Aeroclub kap 5% kedvezményt repülőgép bérleti
  • Az 5% -os kedvezmény a repülési időt kínálnak letét 3000 $.
  • A 7% -os kedvezményt repülési időt kínálnak letét 6000 $.

Miért Laurentide Aviation?

hó

ellenőrizetlen AIRPORT

Repülő forgalmas repülőtereken jelenti kiadások több időt és pénzt a földön gurulás, és várja a hézagot. Laurentide Aviation található egy csendes ellenőrizetlen repülőtér, amely lehetővé teszi a diákok, hogy a levegőben, és az, hogy a tevékenység gyorsan.

Laurentide Aviation közel három fő kanadai repülőtereken, mely tapasztalat ellenőrzött légtér.

ELHELYEZKEDÉS

Laurentide Aviation kényelmesen mindössze 30 percre a város, 15-20 percre a West Island, megközelíthető mind autópálya 20 és 40.

Az újonnan kifejlesztett autópálya 30 mi csak egy rövid autóútra található a South Shore.

legváltozatosabb flottát

A flottánk hét egymotoros Cessna repülőgép kínál következetesség és megbízhatóság a diákok. Ajánlunk egy Grumman Cougar multi-motor képzés.

KARBANTARTÁS

A házon belüli légi jármű karbantartási mérnökök végre remek rendszeres ellenőrzéseket túlmutató kötelező szabványokkal.

TAPASZTALT

Laurentide Aviation 1946-ban alakult, és következetesen magas a jelek Transport Canada.

SZAKMAI CLASSROOM

A nagy tanterem, felszerelve minden szükséges szemléltetőeszközök és az anyagok tökéletes környezetet biztosít a szakmai pilótaképzés.

SOKOLDALÚBB OKTATÓK

Kínálunk szabott kétnyelvű oktatás, hogy megfeleljen minden stílus a tanulás.

Helyszínek

  • Saint-Féréol

    870 Chemin Les Cèdres, J7T 1N3, Saint-Féréol

    Programok

    Kérdések