Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
Le Cordon Bleu University Ottawa
Kulcs információ
Campus helye
Ottawa, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Fejlessze tovább kulináris oktatását! Kezdje a legintenzívebb és legátfogóbb képzést a klasszikus francia kulináris technikákról.
A Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® akkor érhető el, ha sikeresen elvégezte az alap-, közép- és felsőfokú tanfolyamokat mind a konyha, mind a péksütemények területén. Ezen felül a hallgató Konyha oklevelet és Cukrász diplomát szerez.
Tanterv:
A GRAND DIPLÔME® ötvözi a konyha és a sütemény programokat:
- Diplôme de Cuisine
- Diplôme de Pâtisserie
Minden évben 4 bevitel: január, április, július, október
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Svájci Nagydiploma cukrász- és csokoládéművészetből
- Port-Valais, Svájc
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok