Tészta alaptanúsítvány
Le Cordon Bleu University Ottawa
Kulcs információ
Campus helye
Ottawa, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Ismerje meg az összetevők gazdag péksüteményekké történő egyesítésének klasszikus technikáit.
A francia cukrászda fő összetevői a liszt, a vaj, a tojás és a „savoir-faire!” A különféle kombinációk, tulajdonságok és alkalmazások elsajátításával megtanulhatja, hogyan készítsen különféle típusú cukrászsüteményeket, mint például paszta, pástétom és choux paszta; és a hagyományos kastélyok, mint a Saint Honoré, a fekete erdő és a Paris-Brest. A bemutatók és gyakorlati foglalkozások lépésről lépésre vezetik végig a francia cukrászda alapjait.
Az első péksütemény az első lépés, amelyet közép- és felsőfok követ a Diplôme de Pâtisserie kitöltésével.
Minden évben 4 bevitel: január, április, július, október
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
A francia konyha és cukrászat alapjainak elsajátítása (tanúsítvány)
- Dijon, Franciaország
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Svájci Nagydiploma cukrász- és csokoládéművészetből
- Port-Valais, Svájc