Keystone logo
LVC London School of English

LVC London School of English

LVC London School of English

Bevezetés

KIK VAGYUNK

LVC London School of English nyelviskola szakmailag képzett tanárokkal és személyzettel rendelkezik, amelynek célja, hogy a tanulási élményt minél élvezetesebbé tegye.

Az LVC célja nem csak tanítani, hanem nyomon követni az előrehaladást, és támogatni fogja Önt, ahogy folytatja a kiválasztott kurzust. Elkötelezett munkatársaink vannak, akik összehangolják a hallgatói jóléti tevékenységeket és felügyelik a támogató szolgáltatásainkat, segítünk abban, hogy megteremtse az optimális légkört, amelyben képes lesz teljes mértékben kiaknázni.

KÜLDETÉSÜNK

A magas színvonalú és az ár-érték arány megszerzése pozitív és inkluzív, tanulóközpontú környezetben. A diákok valódi és gyakorlati törekvéseire összpontosítunk, hogy segítsük őket a lehető legegyszerűbb fejlesztésében és integrálásában.

A LÁTOMÁSUNK

Kitűnő a nyelvtanulás támogatása a szórakoztató, biztonságos környezetben, valamint a diákok szakmai fejlődéséhez és virágzásához.

NEMZETKÖZI FRIEND

Nagyra értékeljük hallgatóinkat, szeretjük értékeiket és élénk személyiségeiket. Teljesen hiszünk abban, hogy érdekes és egyedülálló emberek, ezért az iskolánk társadalmi oldala egyik fő prioritásunk. Hisszük, hogy a világ minden tájáról érkező barátai csodálatos élményt jelentenek, amely mindenki számára nyitva áll.

Helyszínek

  • London

    148 Old Kent Road, SE1 5TY, London

Kérdések