Keystone logo
© Eva Dang
Morley College

Morley College

Morley College

Bevezetés

Morley College egy felnőttképzési főiskola Londonban. Tanfolyamokat kínál különböző területeken, beleértve a művészetet és a dizájnt, a divatot, a nyelveket, a drámát, a táncot, a zenét, az egészségügyet és a bölcsészettudományt.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk felfedezni jövőjét a tanulás révén. A továbbfejlesztett és rugalmas szolgáltatásunk szem előtt tartja az Ön biztonságát és ütemezését, így függetlenül attól, hogy szeretné-e fejleszteni készségeit, fontossági sorrendbe állítja jólétét vagy élvezi a kreativitást, van egy rövid tanfolyam az Ön számára a Morley-n.

Lehet, hogy Ön kalandorista : igazi kockázatvállaló, aki arról szól, hogy új utakat teremtsen és kreatív lehetőségeket teremtsen. Lehet, hogy Ön természetvédő , és szeretne zöld lenni, és készen áll a bolygónkat védő technológiák és gyakorlatok kifejlesztésére. Lehet, hogy futurista vagy - ahelyett, hogy a dobozon kívülre gondolnál, új stratégiákkal építed fel a jobb világ érdekében.

Akár akarjuk, hogy működik néhány új készségek, megvitatják a nagy kérdést, jól érzi magát, vagy élvezze kreatív dolgokra, van egy felnőtt tanulási tanfolyam az Ön számára Morley, ahol megtalálható a - ist.

Helyszínek

  • South Bank

    Westminster Bridge Road,61, SE1 7HT, South Bank

    Kérdések