Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Bevezetés

A Mt. ZACSKÓ

Mt. SAC, a hallgatók a teljes egyetemi élményt a teljes egyetemi adósság nélkül megszerezhetik. Támogatást és kiváló oktatást nyújtunk hallgatóinknak az új karrier sikeréhez, a felső szintű egyetemekbe történő felvételhez vagy a jelenlegi munkavégzéshez való továbbjutáshoz. Több mint 260 fokos és képesítési programmal, 25 támogatási programmal, valamint több mint 50 hallgatóklubral és atlétikai programmal rendelkezik.

Küldetésnyilatkozat

A Mt. San Antonio College küldetése Mt. San Antonio College támogatja az összes hallgatót oktatási céljaik megvalósításában az akadémiai kiválóság környezetében. Pontosabban, a Főiskola elkötelezett amellett, hogy minőségi oktatást, szolgáltatásokat és munkaerő-képzést biztosítson annak érdekében, hogy a hallgatók a sokszínű, fenntartható, globális társadalom produktív tagjai legyenek. A Főiskola vállalja, hogy felkészíti a hallgatókat az egész életen át tartó tanulásra az alapvető készségek elsajátításával, a társult diplomák és bizonyítványok elnyerésével, valamint a karrier és az átadási Pathways befejezésével. A Főiskola ezt a kötelezettségvállalást úgy fogja megvalósítani, hogy vonzó és támogató oktatási és tanulási környezetet biztosít a különféle eredetű, tapasztalatokkal, igényekkel, képességekkel és célokkal rendelkező hallgatók számára. A Főiskola arra törekszik, hogy közösségünket szolgálja a gazdasági eredmények javítása, a polgári szerepvállalás előmozdítása, a személyes jólét fokozása, a kritikus gondolkodás előmozdítása, valamint az esztétikai és kulturális élmények gazdagítása révén.

Jövőkép nyilatkozat

Mt. San Antonio College arra törekszik, hogy az ország egyik legfontosabb közösségi főiskolájának tekintsék. Minket vezetõnek tekintünk a közösségi egyetemi oktatás, programok és szolgáltatások területén. A premier közösségi főiskolaként hozzáférést biztosítunk minőségi oktatási programokhoz és szolgáltatásokhoz, összpontosítva a hallgatók sikerére az integritás és tisztelet légkörében. Ezt a jó hírnevet szerezzük azzal, hogy következetesen meghaladjuk hallgatóink, munkatársaink és közösségünk elvárásait.

Alapértékei

 • Integritás: Őszintén, etikusan és tisztelettel bánunk egymással a bizalom légkörében.
 • Igazságosság és sokszínűség: tiszteletben tartjuk és üdvözöljük az összes különbséget, és elősegítjük az esélyegyenlőség esélyét az egész egyetemi közösségben.
 • Közösségi épület: Felelősségteljes partnerségekben dolgozunk nyílt kommunikáció, gondoskodás és együttműködés szellemében.
 • Diákfókusz: A hallgatók és a közösség igényeivel egyaránt foglalkozunk tervezéssel és cselekedeteinkkel.
 • Egész életen át tartó tanulás: Elősegítjük a magas szintű oktatási célok folyamatos megvalósítását azáltal, hogy egyenlő hozzáférést biztosítunk a kiválósághoz mind az oktatási, mind a támogató szolgáltatásokban.
 • Pozitív szellem: Harmonikusan dolgozunk, együttérzést mutatunk és büszkék vagyunk munkánkra.
 • Hatékony vezetés: Fenntartjuk és fejlesztjük az intézményt és a környezetet az idő, a tehetség, a lehetőségek és a források hatékony felhasználásával.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

Ránézésre

Professzoraink és oktatóink a szakterületen a legjobbak. Diákjaink az élet minden területéről származnak, és nagyszerű dolgokat folytatnak. Létesítményeink versengnek az egyetemi épületekkel, lehetőséget biztosítva hallgatóinknak, hogy a legjobb technológiával és a legjobb helyiségben dolgozzanak.

Elhelyezkedés

A campus 420 gördülő hektáron helyezkedik el a kaliforniai Walnut városában, a legnagyobb Los Angeles-i terület keleti peremén. Walnut városa a Money Magazine egyik legjobb kisvárosának számít. A sokszínű külváros, a Walnut országosan elismert iskoláiról és lovas közösségéről ismert. A város ötvözi a vidéki élet varázsait azzal az előnnyel, hogy mindössze 25 mérföldre van a belvárostól Los Angeles városától, és hihetetlen kulturális és rekreációs tevékenységeinek.

Mt. San Antonio College mindenkit szolgál, a lakosoktól kezdve a dolgozó szakemberekig és a nemzetközi hallgatókig. Helyi College District határai a Baldwin Park, a Bassett, a Charter Oak, a Covina, a Diamond Bar, a Glendora déli részét, a Hacienda Heightsot, az ipari várost, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas közösségeket fedik le. , Valinda, Walnut és West Covina.

Dinamikus közösség

Mt. San Antonio College , a sokféleség hozza életre campusunkat. Diákjaink egyedi háttérrel érkeznek, és életük különböző helyein vannak. Vannak, akik egyenesen a középiskolából jönnek, mások pedig családokkal és teljes munkaidős állással rendelkeznek, de mind ugyanazon okból vannak itt: az oktatáson keresztül érik el céljaikat. Büszkén szolgálunk több mint 50 000 hallgató számára az élet minden területén. Diákjaink körülbelül fele diplomát és bizonyítványt igényel. A másik fél közösségi programokat, munkaerő-fejlesztési tanfolyamokat és egyéb non-hitel tanfolyamokat élvezik.

Minőségi tudósok

Büszkék vagyunk akadémiai programjaink kiválóságára és változatosságára. A Mt. SAC-nál annyi különböző út közül választhat, ha itt kezdi, bárhová eljuthat.

 • Mt. Az SAC a 10 legjobb kaliforniai Transfer College
 • 240 fok és képesítési program közül lehet választani
 • 200 szakmai továbbképzés és közösségi tanfolyam
 • Mt.-re tervezett alapképzés SAC hallgatók
 • Korszerű létesítmények, tantermek és műhelyek
 • A legjobb technológia és a legkorszerűbb eszközök a tanulók tanulásának elősegítésére

Tanulói támogatás

A virágzó campus környezetünknek és az izgalmas hallgatói csapatoknak és kluboknak köszönhetően az Mt. A SAC hallgatók a teljes egyetemi élményt megkapják.

 • Több mint 50 hallgató klub
 • 22 atlétikai program (több mint 60 állami és nemzeti címmel)
 • 25 ingyenes támogatási program segítséget nyújt a hallgatóknak az egyetemi sikerben

Túlmúlhatatlan érték

Mt. nonprofit kaliforniai Közösségi Főiskolaként A SAC teljesen akkreditált főiskolai tanfolyamokat kínál, mindössze 46 dollárért. A magánintézmények átlagosan 30-szor költségesek.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Miért Mt. ZACSKÓ?

Számtalan ok van a Mt. San Antonio College választására. Mt. San Antonio College . Több száz tudományos, atlétikai és támogatási programot kínálunk hallgatóink számára bármely cél eléréséhez. Akár egy négyéves egyetemre akar átmenni, megszerezni a GED-t, megszerezni a társult diplomát, akár csak egy-egy órát vesz, hogy segítsen munkájában, Mt. A SAC-nak van egy programja az Ön számára.

Rugalmas programok, kiváló oktatás

Mt. A SAC több mint 90 különféle fokozatú programmal és 150 tanúsítvánnyal (karrierképzés) rendelkezik az iparban és a tantárgyakban, a grafikai tervezéstől a mezőgazdaságig, az ápolóig és a légkondicionáló javításáig. A tantárgytól függetlenül, kurzusaink kiváló minőségűek. Mt. A SAC hallgatói, oktatói és maga a főiskola számtalan díjat és kitüntetést szerzett munkájáért. A kiválóság iránti elkötelezettségünk tette számunkra a 10 legjobb kaliforniai Transfer College-t.

Teljes kollégiumi tapasztalat a teljes kollégiumi adósság nélkül

A kaliforniai lakosoknak évente csak körülbelül 1400 dollárba kerül a Mt. San Antonio College való részvétel. Mt. San Antonio College . Ugyanazokat az általános oktatási tanfolyamokat kínáljuk, mint az UC és a CSU iskolák, de több tízezer dollárral kevesebbet fizetnek. Valójában a hallgatók megszerezhetik a főiskolai diplomájukat a hallgatói adósság felének összegével, csak a Mt.-től kezdve. SAC, majd átvált egy négyéves egyetemre. A megtakarítások mellett versenyképes atlétikai csapatokat, hallgatói klubokat, valamint legkorszerűbb létesítményeket és technológiát kínálunk, akárcsak a négyéves egyetemeken találnánk.

Tanulói támogatás

A főiskola nehéz lehet, különösen azoknak a hallgatóknak, akik nem rendelkeznek otthon szükséges támogatással, vagy akiknek saját családjuk van a támogatáshoz. Ezért biztosítjuk hallgatóinknak az összes olyan eszközt, amelyre szükségük van a sikerhez. Ez magában foglalja az oktatást, a gyermekek napközi gondozását, az ESL tanfolyamokat és az alapkészségek óráit.

Helyszínek

 • Los Angeles

  Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Kérdések