A kulináris művészeti menedzsment tudományos munkatársa
Mt. San Antonio College
Kulcs információ
Campus helye
Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
USD 362 / per credit
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
A program felkészíti a hallgatókat a karrierlehetőségekre az éttermekben, vendéglátóiparban, szállodákban, vidámparkokban és más vendéglátóipari vállalkozásokban. A hallgatók gyakorlati képzésben részesülnek a kereskedelmi eszközök használatában, és elsajátítják a szakácsművészet területén a sikerhez szükséges készségeket, mint például: késhasználat, ételkészítés, prezentáció, menükészítés, adagszabályozás, költségkontroll, menütervezés és táplálkozás. . Azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítik az e fokozat követelményeit, megkapják az Élelmiszervédelmi Menedzser tanúsítványt is.
Képtár
Belépők
Tanterv
Kötelező tanfolyamok
- CUL 101 professzionális főzési alapozók, 3 egység
- CUL 102 Professional Cooking I, 3 egység
- CUL 103 Professional Cooking II, 3 egység
- CUL 104 Garde Manger, 3 egység
- CUL 105 Sütő- és cukrászsütemény I, 3 egység
- CUL 111 Exploring Beverages, 3 egység
- HRM 52 Élelmiszerbiztonság és higiénia, 2 egység
- HRM 56 Vendéglátás felügyelet, 3 egység
- HRM 57 vendéglátási költségszabályozás, 3 egység
- HRM 61 menütervezés, 3 egység
Éttermi műveletek (együtt kell végezni)
- CUL 91 kulináris munkatapasztalat, 5 egység
- CUL 114 Dining Room Service Management, 3 egység
- CUL 115 étterem, 3 egység
Kötelező választani: 3 egység
Válasszon egyet az alábbiak közül:
- CUL 106 Sütés és cukrászsütemény II
- CUL 107 világkonyha
- CUL 108 Főzés speciális diétákhoz
- CUL 109 Hentesáru és hentesáru
- CUL 110 Street Foods
- CUL 112 Fenntarthatóság a konyhaművészetben
- HRM 62 Rendezvényszervezés és étkeztetés
- HRM 72 Vendéglátás beszerzés és beszerzés
Összes egység: 43
A program eredménye
Diákok tanulási eredményei
*A hallgatók tanulási eredményei közé tartoznak azok az általános készségek, ismeretek vagy alkalmazások, amelyeket a hallgatóknak bizonyítaniuk kell egy kurzus vagy tanulmányi program elvégzése után. A kurzusért vagy programért felelős tudományági oktatók dolgozzák ki ezeket az eredményeket, valamint mérik vagy értékelik a hallgatókat, hogy megállapítsák, teljesülnek-e az eredmények. A hallgatói tanulási eredmények értékelésének célja, hogy segítse kurzusaink, tantervünk, tanulói sikereink és/vagy oktatásunk javítását. A kurzusszintű hallgatói tanulási eredményeknek nem kell átfogónak lenniük, a kurzus egy adott aspektusára összpontosíthatnak, és ezen értékelések mérései nem feltétlenül részei a hallgató kurzusbeli érdemjegyeinek. Ne feledje, hogy a hallgatói tanulási eredmények nem feltétlenül képviselik a kurzus során elsajátítandó összes anyagot és célt.