Keystone logo
© Eva Dang
National Film and Television School

National Film and Television School

National Film and Television School

Bevezetés

Történelem

A Nemzeti Film Iskola 1971-ben nyílt meg, amely az ipar és a kormány jelentős erőfeszítéseinek csúcspontja volt, hogy olyan intézményt hozzon létre, amely a brit filmipar tehetségét oktatta és felkészítette.

1970-ben Colin Young, a Skócia, majd a Kaliforniai Egyetem Színházművészeti Főosztályának elnöke, társalapítója az NFTS-nek, és az Iskola első igazgatója lett. A Rank-tól kapott kölcsönből az NFS megvásárolta a régi Beaconsfield Film Studios-ot Buckinghamshire-ben - amely olyan különböző szervezetekhez tartozott, mint a brit Lion Film Corporation, a The Crown Film Unit és az North Thames Gas Board. szabványoknak. A fiatalok négy állandó osztályt állítottak fel - gyártás, fényképezés, szerkesztés és hangzás - és 1971-ben 25 diák első felvétele haladt át a stúdió-kapukon. Nick Broomfield (Aileen: Portré egy soros gyilkos), és a vizuális effektek specialistája, Dennis Lowe (Cold Mountain), Mike Radford (a Velencei Kereskedő, Il Postino), Bill Forsyth (helyi hős) és Ben Lewin (Ally McBeal) , Az angol páciens) a számuk közé tartoztak.

Termelési létesítmények

Az NFTS az egyetlen olyan brit filmiskola, amelynek saját ipari szabványos filmstúdiója, a 4k Televízió és a próba stúdiók vannak. Az elmúlt 20 millió fontos beruházással az iskola kínálatában csúcsminőségű dedikált munkaterületeket kínálunk minden kurzus számára, így a hallgatói tapasztalatunk páratlan minden más brit kreatív intézménynél.

Az NFTS hallgatók 24/7-es hozzáférést kapnak, évente 364 napig bármely brit filmiskola legnagyobb termelési létesítményeihez. Nemcsak ezek közé tartozik a stúdiók, hanem a hang- és szinkronszínházaink, a kamerák több mint 50 fele, a legmodernebb szerkesztési szoftver dedikált lakosztályokban, Dolby Digital Surround mozikban stb. Ezek az egyedülálló lehetőségek lehetővé teszik diákjaink számára a BAFTA, a Royal Television Society, a CILECT díjnyertes és az Oscar-díjas produkciók létrehozását.

Tanterv

Nincs olyan filmiskola a világon, amely sok egyedi gyakorlati gyakorlati filmgyártási tanfolyamot kínál. 18 Mester, 14 Diploma, 4 Tanúsítvány és rövid kurzusok széles választéka.

Az NFTS tanfolyamok a média kézművességének és készségeinek elsajátításán és alkalmazásán alapulnak. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy alaposan megértsék, hogy a szakosodott szerepük hogyan illeszkedik a projektfejlesztés, a gyártás és a programkészítés folyamatába. Minden gyakorlati tanulás gondosan integrált szemináriumokkal és egyéb tevékenységekkel, amelyek történelmi, kulturális és üzleti környezetben helyezik el a filmeket, a televíziót és a játékokat.

Alumni hálózat

Csak azért, mert végzett, nem jelenti azt, hogy vége!

Az NFTS nagyon aktív Alumni Hálózattal rendelkezik, és sok diplomások tartják a kapcsolatot és együtt dolgoznak, miután elhagyták az iskolát. Emellett egyre több újonnan végző diplomás dolgozik a projektek diplomások sok évvel ezelőtt.

Az Alumni Network részeként rendszeres e-mailt kap, amely információkat tartalmaz a munkahelyekről, a Hidak az ipari projektekről és az iskolai hírekről. Évente megrendezésre kerülő éves NFTS Alumni Partyunkat, amely január közepén zajlik a londoni központban - győződjön meg róla, hogy szemmel tartja a meghívást!

Ne felejtse el naprakészen tartani a kapcsolatot a kapcsolattartási adatokkal, és tudassa velünk az esetleges hiteleket vagy fesztiválokat!

Ha felveszi a kapcsolatot NFTS Alumni csapatunkkal, kérjük, küldje el az [email protected] e-mail címre

Hogy segítsen kapcsolatban maradni, egyesüljön régi osztálytársaival, vagy találkozzon más évekből érkező diplomásokkal, hogy miért ne csatlakozzon hozzánk online a Facebookon és a Linked In-en.

partnerek

Az NFTS-nek köszönhetően sok olyan szervezetnek, vállalatnak és személynek köszönhetően, akik támogatják munkánkat, akik közül sokan támogatják az iskolát a létezés többségében.

PLATINUM PARTNER SPONSOR

CHANNEL 4

A 4-es csatorna egy közérdekű, kereskedelemben támogatott közszolgálat-távbeszélő, amely egy innovatív, kísérletező és megkülönböztető jellegű.

KEY PARTNER FINANSZÍROZÓK

KULTURÁLIS, MÉDIAI ÉS SPORT SZERVEZET

A DCMS arra törekszik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kommunikáció, a kreativitás, a média, a kultúra, a turizmus, a sport és a szabadidős gazdaságok megvédik a hatalmat, és tényleges hatást gyakorolnak az emberek életére.

HEFCE

ELŐMOZDÍTÁS ÉS FEJLESZTÉSI TANÍTÁS ÉS KUTATÁS A FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN.

CREATIVE SKILLSET FILM SKILLS ALAP

A SKILLSET FILM KÉSZSÉGHATÁROZATÁT A NEMZETI LOTTERY TÁMOGATJA A BFI ÉS A FILM INDUSTRY ÁLTAL A KÉSZSÉGEK BEFEKTETÉSI ALAPJÁN

KEY PARTNER SPONSOROK

ÉG

SKY A LEGNAGYOBB PAY-TV BROADCASTER AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ÉS ÍRORSZÁG NEM 11 MILLIÓ FELHASZNÁLÓKAT.

BRITT TÁVKÖZLÉSI VÁLLALAT

A BRITISH BROADCASTING CORPORATION (BBC) A LEGNAGYOBB KÖZLEKEDÉS A VILÁGBAN, LEGTÖBB 23.000 ALKALMAZOTTAKNAK.

ITV

ITV A LEGNAGYOBB KERESKEDELMI TELEVÍZIÓ HÁLÓZAT az Egyesült Királyságban

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION LTD. (FDA) A KERESKEDELMI SZERVEZET A THEATRICAL FILM DISTRIBUTOROK SZÁMÁRA AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGOKBAN - AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGI KOMMUNIKÁKHOZ.

UK CINEMA TÁRSULÁS

AZ UK CINEMA TÁRSULÁS AZ UK CINEMA MŰKÖDŐK ÉRDEKÉBŐL KÉPVISELT KERESKEDELMI TÁRSULÁS.

A KEY PARTNER AKKREDITÁCIÓK

ROYAL COLLEGE OF ART

TANFOLYAMUNK TANULMÁNYÁBAN A MŰVÉSZETI ROYAL COLLEGE

CREATIVE SKILLSET FILM AKADÉMIA

KÍVÜLI A KREATÍV SKILLSET FILM AKADÉMIÁJA, amelyet az Egyesült Királyság filmproliális iparának minősített a képzési és képzési központ kiválósága.

CENTRE INTERNATIONAL DE LIAISON DES ECOLES DE CINEMA ET DE TÉLÉVISION - CILECT

TISZTELEN TUDOMÁNY A VILÁG FILM- ÉS TELEVÍZIÁK SZÖVETSÉGE. A CÉLKITŰZÉSEK A TAGOKKAL KAPCSOLATOS IDEÁK CSERÉJÉRE VONATKOZIK

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVÍZIÓ - GEECT

MI A FILM- ÉS TELEVÍZISKOLÁK EURÓPAI CSOPORTOSSÁGÁNAK TAGJA

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI ÜGYNÖKSÉG

AZ NFTS ELFOGADTA A "TANULMÁNYOZOTT" BÍRÓSÁGOT A MINTAVÉTELI TANULÁSI LEHETŐSÉGEK MINŐSÉGÉÉRT A MINŐSÉGÜGYI OKTATÁSI IGAZGATÓSÁGBÓL (QAA). SEE REPORT .

Hidak az iparhoz

Az NFTS együttműködik számos iparági partnerrel, hogy lehetőséget biztosítson az NFTS hallgatóknak és a diplomásoknak.

Az NFTS Bridge to Industry Scheme célja, hogy segítse az NFTS hallgatókat és a diplomások az iparágba - lehetőséget nyújtva rövid bemutatók, filmek és promóciók készítésére az Industry Partner szponzorainkkal, miközben az NFTS továbbra is támogatja azokat.

Helyszínek

  • Beaconsfield

    Beaconsfield Studios, 141 Station Rd, , Beaconsfield

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések