Keystone logo
NCUK Mester előkészítő programja
NCUK

Mester előkészítő programja

10 Weeks

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Master's Preparation képesítéseink teljes körűen felkészítenek egy világszínvonalú egyetemen végzett mesterképzésre. Akár egy rövid mesterképzést, akár egy hosszabb mesterképzést keresel, képesítéseink felvérteznek a szükséges tudományos és angol nyelvtudásokkal, hogy bekerülhessenek a választott egyetemre, és segítsenek sikeresen elérni, ha odakerült.

Az NCUK Master's Preparation (MP) program célja, hogy felkészítse az elismert egyetemek végzettjeit vagy hároméves diplomával rendelkezőit NCUK tagintézményeinek posztgraduális mesterképzésében vagy azzal egyenértékű képzési kurzusokon való tanulmányozására. A programot az NCUK Akadémiai Kézikönyv aktuális kiadásában részletezett iránymutatások és előírások szerint kínálják.

NCUK egyetemei elismerik, hogy a program megfelel a nemzetközi hallgatók angol nyelvű belépési követelményeinek, és a továbblépés attól függ, hogy a hallgatók megfelelnek-e az NCUK Course Finderben közzétett teljesítménykritériumoknak. A felvételt nyert egyetemek listája az NCUK honlapjának egyetemi oldalain tekinthető meg. A program során mindvégig hangsúlyt kap a nyelvtanulás integrációja, a tanulmányi készségfejlesztés, a tantárgyi ismeretek elsajátítása és/vagy átirányítása. A program megvalósítását átható filozófia az, hogy a hallgatóval való minden tanítási kapcsolat lehetőség a nyelvi és tanulási készségek fejlesztésére.

A program három útvonalat tartalmaz:

 • A Master's Preparation Enhanced három féléves, és két hallgatói csoport számára készült: azok, akik hároméves oklevéllel és legalább EAP E fokozattal egyenértékű angol nyelvi szintű munkatapasztalattal rendelkeznek, és diplomások, vagy utolsó éves egyetemisták, angol nyelvtudással. legalább EAP E fokozatnak megfelelő nyelvi szint.
 • A Master's Preparation két félévből áll, és az egyetemi diplomával rendelkezők vagy az utolsó éves egyetemisták számára készült, akiknek angol nyelvtudása legalább EAP D fokozattal egyenértékű.
 • Master's Pre-Sessional, és az egyetemi diplomával rendelkezők vagy az utolsó éves egyetemisták számára készült, akiknek angol nyelvtudása legalább az EAP D fokozatának megfelelő.

Előnyök egy pillantással

 • Kizárólag nemzetközi hallgatók számára készült
 • Az Egyesült Királyság, Ausztrália és Új-Zéland vezető egyetemei elismerték
 • Válasszon több mint 2500 mesterfokozat közül a témák széles skálájából
 • Javítsd angol nyelvtudásodat és fejleszd tudományos készségeidet
 • Az angol tanulmányi célú modult NCUK egyetemein vízumcélra ismerik el
 • Szerezzen értékes mesterképzési gyakorlatot, beleértve a csoportmunkát és a kutatási készségeket
 • Egyedülálló pályázati szolgáltatás: nyújtson be egy jelentkezést NCUK hoz, és mi az Ön nevében jelentkezünk az egyetemekre

célok

Az NCUK Master's Preparation program céljai a következők:

 • A végzettek vagy diplomaták angol nyelvtudásának olyan szintre emelése, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan és magabiztosan kommunikáljanak és tanuljanak a posztgraduális szinten egy nyugati egyetemen.
 • Az akadémiai készségek és a mögöttes filozófiák és a kapcsolódó képességek megértése a nyugati felsőoktatás posztgraduális szintű sikeres tanulmányozásához szükséges.
 • Összekapcsolni a hallgató meglévő tantárgyi tudását a hasonló tudományterületeken végzett nyugati diplomásokéval.
 • Az akadémiai munka jó gyakorlata iránti elkötelezettség és különösen a plágium súlyos káros következményeinek tudatosítása.
 • A hallgatók elsajátítása a szükséges készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy önálló, autonóm tanulókká fejlődjenek, beleértve azt a bizonyított képességet, hogy jelentős egyéni kutatási projektet vállaljanak.
 • Gyakorlati tapasztalatokat adni a tanulóknak különböző módszerekről, amelyek felhasználhatók tanulásuk értékelésére.
 • Bemutassa a nyugati kultúra szempontjait, és lehetővé tegye a nyugati tanulmányokat érintő politikák, eljárások és szabályozások megértését.
 • A tanulási készségek és a reflektív tanulás fejlesztése a program különböző elemein keresztül.

Mi az a mesterképzés előtti képzés?

A 10 héten keresztül teljesített Master's Pre-Sessional egy rövid kurzus azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akik szeretnék fejleszteni angol nyelvi és tudományos tanulmányi készségeiket annak érdekében, hogy teljes mértékben felkészüljenek a mesterképzésre az Egyesült Királyság, Ausztrál vagy Új-Zélandi Egyetemen.

A tanfolyam során számos olyan modult tanul, amelyek felvértezik Önt a mesterképzéshez szükséges alapvető készségekkel. Fejleszti kutatási készségeit azáltal, hogy megtanul hatékonyan szerezni és értékelni információkat, szakirodalmi áttekintést végez, hogy javítsa tudományos készségeit, és megtanulja kezelni a szerepeket és felelősségeket egy csoport tagjaként.

A Master's Pre-Sessional elvégzésével meglesz az a bizalom, hogy sikeres lesz a mesterképzésben.

Mi az a mesterképzés?

A mesterképzés előtti képzéshez hasonlóan a mesterképzési kurzus fejleszti az angol nyelvet , az akadémiai tanulmányi készségeket és a projektcsoportban való munkavégzés tapasztalatát, de lehetőséget ad egy 5000 szavas szakdolgozat elkészítésére is. Az, hogy a mesterképzés megkezdése előtt formálisan gyakorlati disszertációt készíthet, lehetőséget ad arra, hogy megértse, mire van szükség, miközben javítja kutatási és tudományos írásait.

Az angol nyelvi szinttől függően (lásd alább a belépési követelményeket) 20 héten át tanulja a mesterképzést, vagy 30 héten át a mesterképzést (továbbfejlesztett).

Ez a kurzus teljes mértékben felkészít a mesterképzésre az Egyesült Királyság, Ausztrál vagy Új-Zélandi Egyetemen, és felvértezi a kulcsfontosságú eszközöket az első alkalommal történő sikerhez.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Ideális Diákok

Az Iskoláról

Kérdések