Keystone logo
The New England School of English On-Line Intenzív vagy félig Intenzív Öt Nap / hét
The New England School of English On-Line

Intenzív vagy félig Intenzív Öt Nap / hét

Online

4 Weeks

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

USD 1778 / per course *

Távoktatás

* intenzív tandíj 1 ülésen, 4 hét / 2,592 dollár félig intenzív tandíj 1 ülésen 4 hétig

Bevezetés

A NESE tanterve az intenzív oktatás 10 szintjére oszlik. Minden szinten minden nap 9 órától 3: 15-ig (intenzív program) vagy 9: 00-12: 30-kor (a fél-intenzív program) jársz órákra. Továbbá, a céloktól és igényektől függően, részt vehet az általunk kínált választott és utóiskolai tanfolyamokon is. A hiteles anyagok maximális expozíciója
Bár az osztályok számára kötelezően tankönyveket kell készíteniük, és házi feladatot kapnak tőlük, sokkal többre kell felkészülni! Az osztályban újságokat és magazinokat olvashatsz, videofelvételeket, szerepjátékokat, gyakorlatokat a számítógépes laborban, és interjúkat készítünk az amerikaiakkal. A NESE tanterv célja, hogy a lehető legrövidebb időn belül megadja a hiteles anyagokat. Az eredmény: a lehető leggyorsabban tanulsz angolul.

Nese3

tartam

4-16 hét

Belépési követelmények

Teljes készségek értékelése
Amikor megérkezik a NESE , teljes körű értékelést kap, hogy meghatározza a szinteket minden szakterületen. Ennek az értékelésnek az eredményei azt jelezhetik, hogy az egyes készségekhez más szintre kell helyezni, és a NESE tanterve könnyen beillesztheti ezt a lehetőséget. Ha például jobban tudsz beszélni, mint amennyit tudsz írni, akkor egy magasabb szintre kerülsz a beszédre és alacsonyabb szintre az íráshoz. Bármelyik képzettségi szintjétől függetlenül biztos lehet benne, hogy a NESE legfejlettebb szintjének befejezéséig angolul tudsz beszélni azzal, hogy a tudomány és a szakmai célok sikeres megvalósításához szükséges. Ha minimális ismeretekkel érkezik a NESE be, akkor a teljes tanterv befejezéséhez körülbelül egy év szükséges. Ha már rendelkezik angol nyelvtudással, akkor olyan szintre helyezzük Önt, amely biztosítja, hogy angolul tanuljon a lehető legrövidebb idő alatt.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések