Keystone logo
Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Bevezetés

70013_ship-helm-759954_640.jpg

AZ NMITRÓL

A tengeri ipar a modern vállalkozások gerincét képezi, és felelős a világ áruinak több mint 90% -áért. A tengeri szállítás nélkül a modern világhoz szükséges áruk és áruk importja és exportja nem lenne lehetséges. A szállítmányozás gazdaságosabb közlekedési módjának és a kereskedelem liberalizációjának növekvő hatékonyságával a tengeri közlekedés tovább bővül és virágzik, miközben világszerte több millió embert foglalkoztat a szárazföldön és a tengeren.

Az ipar jövője biztosan ígéretesnek tűnik. Globális szinten az országok világszerte a nemzetközi kereskedelmi tevékenységekre koncentrálnak, hogy ösztönözzék a gazdasági növekedést. A következő 10-15 évben a világkereskedelem jelentősen növekedni fog, ami 10 milliárd tonnányi rakomány mennyiségének megduplázását eredményezi napjainkban 2030 körül 20 milliárd tonna rakományra.

Malajziában hazafelé, a növekvő beruházások a kikötői és tengeri infrastruktúrába, valamint a nemzeti összekapcsolódás fokozását igazán pozitív katalizátornak tekintik, amely alátámasztja az ország erőteljes gazdasági növekedését és fenntartható jövőjét. A Port Klang és a Tanjung Pelepas kikötője (PTP), amely az ország vezető konténerszállító kikötője, továbbra is a világ 20 legnagyobb konténerszállító kikötője közé tartozik, tovább erősíti a tengeri kereskedelem tevékenységét, és Malajziát regionális tengeri központtá alakítja.

Válaszul a növekvő iparágra és a humántőke iránti kereslet emelkedésére a Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) 2011-ben alakult, hogy tengerészeti oktatást, képzést, kutatást és tanácsadást folytasson. Az ASEAN szívében és a nyüzsgő regionális tengeri iparágak találkozásánál az NMIT stratégiai pozícióban áll, hogy támogassa a nemzeti és regionális versenyképességet a tengeri, a logisztikai, valamint az olaj- és gáziparban különböző akkreditált akadémiai és képzési programok kínálásával. A "Excellence with a Purpose" motívumunkkal arra törekszünk, hogy a hallgatókat és az ipari személyzetet megfelelő képzettséggel, bőséges ismeretekkel és értékes tapasztalattal látják el, amelyek a sikeres tengeri karrierhez szükségesek.

A 2011-es kezdetektől fogva több mint 2000 diákot támogattak mind a Johor Bahru-i Városi Campusban, mind az Iskandar Puteri-ben működő EduCity Campus-ban. Az NMIT jelenleg diplomamunka programokat kínál a kikötői műveletek, a hajózás menedzsment, a tengeri logisztika, a tengeri jog és a tengerészeti munkahelyi biztonság területén

LÁTOMÁS

2020-ig világszínvonalú tengerészeti intézmény.

KÜLDETÉS

A minőségi oktatási, képzési, kutatási, kereskedelmi szakismeretek és vezetés biztosítása, amelyek a tengeri területet kihasználják.

CÉLKITŰZÉS

Képes tengeri szakemberek fejlesztése és magas jövedelmű lehetőségek biztosítása a közösségeknek a világszínvonalú tengerészeti oktatás és technológiai megoldások révén történő célzására, és ezáltal az életminőség javítását az emberiség javítása felé.

Helyszínek

  • Johor Bahru

    NMIT@City Campus Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia, , Johor Bahru

Kérdések