New Zealand School of Food & Wine
About
A Celia Hay által alapított New Zealand School of Food & Wine Boriskola a baristák, szakácsok, éttermi és kávézótulajdonosok, vendéglátás-menedzserek, sommelierek és borszakemberek, vendéglátóipari turisztikai vállalkozók, valamint a jó ételeket kedvelő emberek új generációját oktatja. 1995.
A Celia Hay által alapított új-zélandi Élelmiszer- és Boriskola a baristák, szakácsok, éttermi és kávézótulajdonosok, vendéglátás-menedzserek, sommelierek és borszakemberek, vendéglátóipari turisztikai vállalkozók, valamint a jó ételeket szerető emberek új generációját oktatja. 1995.
Az LCQ alkoholmenedzseri tanúsítványaitól az élelmiszer-higiénés biztonsági tanúsítványokon át az új-zélandi borigazolásig és a WSET bor- és szeszes képesítésektől kezdve a sütési és főzési osztályokig, valamint a koktél- és csapos tanfolyamokig. Idén, 2020-ban lesz az új-zélandi étel- és boriskola 25. évfordulója. Az Auckland viaduktjában található NZQA új-zélandi kormány akkreditált képesítéseink gyakorlati főzési és vendéglátó-turisztikai központú tanúsítványokat és okleveleket kínálnak, amelyeket szakácscsapat, éttermi vezetők és borszakemberek oktatnak, akik szakterületük szakértői, és tanulóink sikere.
- Auckland
Customs Street West,104, 1010, Auckland
