AAS a sütés és cukrászat területén
Niagara Falls Culinary Institute
Kulcs információ
Campus helye
Online USA
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az órákat a Niagara Falls Culinary Institute korszerű konyhai létesítményeiben tartják. A szak magában foglalja mind az osztálytermi tanulást, mind a laboratóriumokat.
A diákok értékes ipari tapasztalatokat szereznek az iskola cukrászdáját, a La Patisserie-t működtető különféle laboratóriumi órákon keresztül. Tapasztalatot szereznek a diákok által vezetett „Savor” étteremben, ahol desszerteket és kenyér szolgáltatást készítenek.
Az NFCI karát az Amerikai Kulináris Szövetség tanúsítja, és különböző létesítményekben dolgozott, mint például a Hyatt, a Hilton, a Radisson szállodákban és a különféle privát klubokban New York nyugati részén. Olyan intézményekből származnak, mint a Johnson és Wales, a Buffalo-i New York-i Állami Egyetem és az Amerikai Kulináris Intézet. Az NCCC hisz abban, hogy a legmagasabb szintű végzettséggel és munkatapasztalattal rendelkező oktatókat alkalmazza a hallgató tanulási tapasztalatainak javítása érdekében.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Svájci Nagydiploma cukrász- és csokoládéművészetből
- Port-Valais, Svájc
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok