Keystone logo
North Carolina State University

North Carolina State University

North Carolina State University

Bevezetés

Az NC State College of Natural Resources küldetésünk az, hogy jobban elhagyjuk a világot, mint találtuk. Arra törekszünk, hogy megvédjük és ápoljuk a környezetet, fenntartható termékeket tervezzünk és megoldjuk a társadalom előtt álló nagy kihívásokat.

A programok széles skáláján technikai szakértelmet és gyakorlati tapasztalatot biztosítunk a hallgatóknak, amelyekre szükségük van a világban való boldoguláshoz. Arra biztatjuk a díjnyertes oktatóinkat, hogy tudományterületeken át dolgozzanak, és innovatív megoldásokat találjanak a globális kihívásokra. És mi együttműködünk az iparral és a kormányzattal annak érdekében, hogy kutatásaink mindenhol közösségekben működjenek.

Közel egy évszázada a főiskola Észak-Karolinában létfontosságú iparágaknak szolgált - ideértve az állam legnagyobb feldolgozóipari ágazatát, az erdő- és fatermékeket; legnagyobb szolgáltató szektora, az idegenforgalom; és több mint félmillió erdőbirtokos. Ezek az iparágak együttesen több mint félmillió munkahelyet tartanak fenn, és évi 50 milliárd dolláros gazdasági hatást generálnak.

De kutatásaink még messzebbre mennek: globálisan elismertek vagyunk a fenntarthatóság, a föld- és vízgazdálkodás, valamint az épített és a természetes környezet metszéspontjában lévő megoldások szakértőjeként. Az NC állam földtámogatási küldetésével összhangban elkötelezettek vagyunk az egészségesebb, fenntarthatóbb jövő biztosítása mellett mindenki számára.

Helyszínek

Helyszínek
  • Raleigh, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések