Keystone logo
North Seattle College

North Seattle College

North Seattle College

Bevezetés

Az 1970-ben alapított North Seattle College minden évben több mint 14 000 hallgató sokszínű csoportjának nyújt tanulási lehetőséget. Észak az a kiindulópont sok hallgató számára, akik országszerte felsőbb egyetemekre költöznek.

Az erős tudományos felkészülés és tanácsadás, a kis osztályok, az innovatív integrált tanulmányi program, a széles e-tanulási lehetőségek és a négyéves iskolákkal folytatott különféle partnerségek hozzájárulnak a diákok sikeréhez. A főiskola öt alkalmazott alapképzési fokozatot is kínál - Nemzetközi fókuszú könyvelés, Alkalmazásfejlesztés, Koragyermekkori oktatás, Nemzetközi üzleti élet, Lakossági és kereskedelmi ingatlanok kezelése - és esténként a művészetek munkatársa és az üzleti munkatársa programok.

Míg sok diplomás folytatta tanulmányait olyan főiskolákon, mint a Dartmouth és az UC Berkeley, az északi hallgatók többsége a Washingtoni Egyetemre költözik. Valójában Észak következetesen a legmagasabb a közösségi főiskolák között a hallgatók számában, akiket befogadnak a Washington Egyetem fő campusára. Az északi diplomások pedig jól járnak - versenyképes fizetést keresve és hozzájárulva közösségeikhez.

Helyszínek

Helyszínek
  • College Way North,9600, 98103, Seattle

Kérdések