Keystone logo
Northeast Wisconsin Technical College

Northeast Wisconsin Technical College

Northeast Wisconsin Technical College

Bevezetés

Az 1912-ben alapított NWTC egy országos rangú, kétéves állami főiskola, ahol a hallgatók felkészülnek a csúcstechnológiás karrierre és megkezdik az alapképzésüket. Évente az NWTC több mint 32 000 hallgatót szolgált; 7800 hallgató végzettséget és diplomát szerzett, és több mint 1100 vállalkozással dolgozott szerződéses képzésben.

A Főiskola elkötelezett amellett, hogy minden tanuló számára a legmagasabb színvonalú, csúcstechnológiai oktatást biztosítsa életminőségük javítása érdekében. Az NWTC hallgatói számára biztosítják a sikerhez szükséges erőforrásokat. Ennek eredményeként a fokozatok több mint 94 százaléka karrierjét az érettségitől számított hat hónapon belül végzi, és több százan folytatják tanulmányaikat az NWTC közel 40 másik főiskolával / egyetemmel kötött átviteli megállapodása révén.

A Főiskola a világ több mint 23 országából - többek között Egyiptomból, Pakisztánból, Dél-Afrikából, Brazíliából, Ghánából, Spanyolországból, Moldovából és Kínából - fogadta hallgatóit. Minden NWTC hallgató rendelkezésére áll a sikerhez szükséges erőforrások. Ennek eredményeként a fokozatok 94 százaléka karrierjét az érettségi után hat hónapon belül végzi; E fokozatok 80 százaléka karrierje területén dolgozik. További több száz évfolyam folytatja tanulmányait az NWTC közel 40 másik főiskolával / egyetemmel kötött transzferszerződései révén. Kezdd itt. Menj bárhová!

153688_pexels-photo-6147175.jpeg

Mit hiszünk

Hisszük, hogy mindenkinek megér. Nem korlátozódunk korra, nemre, társadalmi helyzetre, vallásra. Méltóságban és sokféleségben egységesek vagyunk.

Hisszük, hogy mindenki - függetlenül attól, hogy hol tartózkodik személyes és szakmai útjain - nagyokat álmodhat és a jelenlegi helye fölé emelkedhet. Hisszük, hogy mindenki magasabbra szállhat.

Az NWTC országos vezető!

Az NWTC egy Achieving the Dream Leader College - az országos elnevezést olyan közösségi főiskolák kapják, amelyek elkötelezik magukat a hallgatói sikerek javítása és az eredményhiányok felszámolása mellett.

A társult diplomákat elnyerő 5000 főiskolából az NWTC az amerikai főiskolák TOP 1% -ában szerepel:

 • Kommunikációs technológiák / technikusok és a kapcsolódó támogató szolgáltatások
 • Számítástechnika és információs tudományok és támogató szolgáltatások
 • Mérnöki technológiák és a mérnöki tevékenységhez kapcsolódó területek
 • Precíziós gyártás

(Forrás: az Egyesült Államok Oktatási Minisztériumának adatai, amelyeket a Community College Week publikált 2014. augusztus 18-án)

Az NWTC a megfelelő választás…

Karrier lehetőségek

 • Több mint 200 társult diploma, műszaki oklevelek, tanulószerződéses gyakorlatok és bizonyítványok.
 • Fokozatátviteli megállapodások közel 40 főiskolával és egyetemmel.
 • A 2017-ben végzettek 97,9% -a elégedett vagy nagyon elégedett az NWTC oktatásával.

Hatás

 • Több mint 3000 diplomát szerzett 2017-ben.
 • Az Amerikai Közösségi Főiskolák Egyesületének (AACC) A sokszínűség előmozdításáért díjának 2017-es döntőse.
 • Az Amerikai Közösségi Főiskolák Egyesületének (AACC) Student Success Excellence Award 2015-ös döntőse.
 • 2003-ban, 2004-ben és 2006-ban Amerika 20 leggyorsabban növekvő nagy főiskolája közé sorolták (Források: Community College Week és US Department of Education).
 • Az amerikai kétéves főiskolák felső 12% -ában szerepel a hallgatók sikerének, megtartásának és diplomájának előmozdításában (Forrás: Aspen Institute).

A gazdaság

 • Az NWTC évente több mint 100 vállalkozást szolgál ki, több ezer alkalmazott képzésével.
 • A szakterületükön dolgozó társult végzettségűek 2017-ben 41 596 dollár medián fizetése.
 • A 2017-ben végzettek 94,7 százaléka Wisconsinban dolgozik; 72,9 százalék dolgozik az NWTC kerületében.

A diákok sikerének szentelték

Az NWTC-nél végzett munkánk középpontjában a diákok sikere áll. Minden lehetséges módon segítjük hallgatóinkat, hogy segítsenek nekik megszerezni a bizonyítványt. A Főiskolát az Álom Vezető Főiskolának nevezték el a hallgatók sikerei és az eredményhiányok megszüntetése érdekében.

NWTC misszió

Kétéves műszaki főiskola vagyunk, és Északkelet-Wisconsint szolgáljuk azáltal, hogy oktatási, képzési és egész életen át tartó tanulási lehetőségeket kínálunk minden egyén és vállalkozás számára, ami képzett és kulturálisan befogadó munkaerő fejlődéséhez vezet. Ügyfeleink ösztönzik kerületünk gazdasági vitalitását a tanúsítványok, diplomák, diplomák és tanfolyamok kitöltésével megszerzett készségek és ismeretek alkalmazásának eredményeként.

NWTC Vision

Az NWTC egy élvonalbeli, élethosszig tartó tanulási főiskola, amely átalakítja, erősíti és inspirálja.

Helyszínek

 • Green Bay

  2740 West Mason St., WI 54303, Green Bay

 • Marinette

  1601 University Drive, WI 54143, Marinette

 • Sturgeon Bay

  229 N. 14th Avenue, WI 54235, Sturgeon Bay

Kérdések