Keystone logo
Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Bevezetés

Northpoint Filozófia

Az üzleti siker által létrehozott vezetői intelligencia. Vezetői intelligencia származik támadható ismereteket. Támadható ismereteket lehet létrehozni csak indukáló valós idejű gyakorlati dimenziót létező elmélet, amely valójában egy dokumentációt a múltbeli tapasztalatok. És hogy az igazi tanulás kezdődik, ahol az elmélet végződik. Ez vezet a sikeres karrier és virágzó szervezetekkel.

Egyedülálló képzési modell

Az eredmények több mint 500+ Northpoint diplomások bizonysága az egyedi képzési modell, hogy a központ létrehozása és a következő. Minden tanfolyam lényegében folytatott együttműködésben a legjobb szervezetek a maguk területén. Ez biztosítja az érvényességét a tananyag, amely minden évben felülvizsgálandó és frissített összhangban iparág igényeit. Szoros kapcsolat az ipar, amely befogadja a javára képzett vezetők hoz vezető gyakorló vezetők képzése és mentor hallgatók számára a képzés.

Legfontosabb kiemeli az Egyedülálló képzési modell vannak -

 • Tananyag célja, egyeztetve a partnereket, hogy minden tanulási releváns és naprakész
 • Minden képzés a kezében gyakorló vezetők, hogy a valós életben a tanulás az osztályteremben (100+ gyakorló vezetők tanítani Northpoint)
 • Minden hallgató dolgozik a területen, és a vállalati gyakorlat az élő projektek
 • Mentorprogram a fejlődés támogatására
 • • Minden kör fejlesztése révén a program középpontjában a személyes fejlődési területeken, mint a prezentációs készség, időgazdálkodás, team munka, ápolás és az etikett, stb

Tudományos kiválóság

Sorolható a top hat "indiai zenei iskolák LEGJOBB MARKETING KOMMUNIKÁCIÓ & hirdetésszervezés iskola a Edutainment Awards 2015 A DNS Innovatív B-iskola innovációs díját épület Academic & Industry Interface 2015) Sorolható a top 3 hirdető iskolák Indiában a Edutainment Awards 2014

Ipari megtekintése

Northpoint Center of Learning hiszi globális, egy változatos, multikulturális tanulási környezet, amely ad nekünk egy élvonalbeli és egyedülálló versenyelőnyt. Míg MBA képzések kölcsönöz alapismereteket Piackutató vagy marketing kommunikáció, a Northpoint programot hozza a borzongás speciális képzés szükséges Ipari Northpoint partnerek néhány az ország legnagyobb és legsikeresebb reklám- és marketing cégek. A piaci kutatási program közös kidolgozott Nielsen hozza meg az összes szükséges előfeltételek, amelyek segítik a diákokat abban, kezét a munkájukat kezdő napon.

Northpoint Center of Learning hozta létre a Lintas Alkalmazottak Jóléti bízik, az egykori indiai részvényesei Lintas India Private Limited. Lintas India egyik vezető kommunikációs csoport 16 vállalkozások számára. Ez egy tagja a Lowe Worldwide, amely egy része a Interpublic Group of Companies, USA. Interpublic a világ egyik legnagyobb szervezete reklámügynökségek és marketing szolgáltatások cégek. Ez 43.000 alkalmazottja van világszerte 130 országban.

Helyszínek

 • Mumbai

  Unit No. 13, Third Floor Prabhadevi Industrial Estate 408, Veer Savarkar Marg , 400 025, Mumbai

 • India Online

  Rustic Highlands Old Khandala Road Khandala - , 410 401, India Online

  Kérdések