Keystone logo
© Eva Dang
Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Bevezetés

64620_64568__12A1181.jpg

Notre Dame Hatodik Form College

A Notre Dame egy rendkívül népszerű és túlzottan jegyzett állami kollégium Leeds városában. A kollégium több mint 1600 magyarországi helyi diáknak ad otthont, kiváló hírnevével pedig támogató és izgalmas légkört kínál a tanuláshoz.

A díjfizető nemzetközi hallgatók a kollégiumi népesség kevesebb mint 3% -át teszik ki, és teljes mértékben be vannak építve főiskolai közösségünkbe.

A Notre Dame-t 1898-ban alapították, és az évek során egy kis kápolnával nőtt, ahol csak néhány oktatási helyiség állt, egy sokkal nagyobb kollégiumhoz, ahol a hagyományos épületek boldogan ülnek az újak mellett, hogy megteremtsék a ma campus stílusú weboldalt.

A Notre Dame Campus a város tudományos központjában helyezkedik el. Közvetlenül szemben a Leeds Egyetemmel és a városközponthoz közel, jó tömegközlekedési eszközökkel, üzletekkel és szállásokkal várja vendégeit, és élénk diákkörnyezetet élvez.

Tantermünk, technológiai műhelyünk és laboratóriumaik célzottak és jól felszereltek, és egyéb létesítmények közé tartozik egy sportcsarnok, egy cseppentő IT központ és egy nagy könyvtári suite.

Élet a városban Leedsben

Leeds Észak-Angliában található Yorkshire megyében.

Több mint 2 óra Londonból vonattal és 1 órával a Manchester autóval, Leeds kapcsolódik a világ saját nemzetközi repülőtéren, Leeds Bradford (LBA).

Ez a város 1 millió ember, és a legnagyobb pénzügyi terület kívül Londonban.

A Leeds nemzetközileg elismert oktatási központként ismertté vált, több mint 200 000 hallgatóval.

A Leeds-i időjárás mérsékelt, és viszonylag száraznak ismert, különösen más angol városokhoz képest. A hőmérséklet ritkán tél alatt nulla fok alá esik, és a késő tavaszi és nyári időszakban a városnak sok bírsága van, és gyakran nagyon napsütéses napok vannak, az átlaghőmérséklet meghaladja a 20 ° C-ot.

További információ a Leeds életéről:
http://www.visitleeds.co.uk/

Miért válassza a Notre Dame-et?

64621_64572_NotreDameCuvillyBuilding.JPG
 • Kiváló eredmények

A nemzetközi hallgatók A-szintű átutalása ebben az évben 100% volt. Folyamatosan az ország hatodik formájú főiskoláinak legmagasabb 10% -ában vagyunk.

 • A tanítás minősége

Ofsted - az Egyesült Királyság iskoláinak ellenőrzéséért és szabályozásáért felelős kormányzati osztály - "Főiskolánk" címet viseli.

 • Az A-szintű alanyok széles választéka

Nagyon jól támogatott és forrású A-szintű tantárgyakat kínálunk. Több mint 30 tantárgy áll rendelkezésre a tanulók számára.

 • 100% -os előrelépés az egyetemre

Minden nemzetközi hallgatónk az egyetem után folytatta az A Level tanfolyam sikeres elvégzését.

 • OCRE Oxford, Cambridge, Russell Csoport tapasztalat

Coaching és mentor szolgáltatások azok számára, akik a legrangosabb egyetemek iránt érdeklődnek.

 • IELTS vizsgaelőkészítő és angol nyelvű támogatás

Az akadémiai siker egyik legfontosabb része.

 • Dinamikus extracurricularis program

Jól szervezett és széles körű tevékenységek - sport- és akadémiai.

 • Nagyon megbízható szponzor

Amint azt elvárnád, a Notre Dame a Trusted UK Border Agency hivatalosan megbízott szponzorként kerül nyilvántartásba, és a lehető legmagasabb rangot tartja a nemzetközi diákok szponzorálására a Tier 4 Szponzorálás rendszerében. A főiskola engedélyszáma: 54JPRGKT3.

Tudományos kiválóság

64622_64570_building.JPG

100% -os áteresztés A-szintű vizsgálatokban

Az Egyesült Királyságban szerzett képesítések elismertek és tiszteletben vannak az egész világon, és az Egyesült Királyságban végzett tanulmányok alapján szilárd alapot teremtenek a jövője számára.

100% -os áteresztési arányunk 86% -kal az AC osztályban, ami büszke és bizonyíték:

 • A tanulás strukturált megközelítése és a Notre Dame magas szintű személyes kapcsolata
 • A tanítás magas színvonala és szakértői munkatársaink elkötelezettsége
 • Kemény munkatársaink!

A nemzetközi egyetemi pályázók 100% -os sikerességi aránya

Fantasztikus befogadási aránya van az egyetemnek is. A nemzetközi hallgatók 100% -a folytat tanulmányi tanulmányokat az egyetemen itt vagy külföldön. Ha az Egyesült Királyságban szeretnének tanulni, az UCAS (egyetemi és főiskolai alkalmazások rendszerén) keresztül alkalmazzák, és ösztönzést és útmutatást kapnak minden lépésnél, nem csak a főiskolai oktatórendszeren keresztül, a Karrier irodában. A személyzet és a külső felszólalók széleskörű útmutatást nyújtanak ahhoz, hogy az egyetemi alkalmazás bonyolult folyamatán keresztül vezessenek.

"Jó eszközökkel rendelkeznek ahhoz, hogy segítsenek megtalálni a megfelelő egyetemet, segítve később az életben. Nem csak felejtenek el rólad.
Liam, alsó hatodik diák

A Levelek nemzetközileg elismert képesítések, és egyes diákok úgy döntenek, hogy alkalmazzák más országokban működő egyetemekre, pl. A The University of Hong Kong a Non-Jupas rendszeren keresztül.

Örömmel segítünk az Egyesült Királyságon kívüli alkalmazásoknak azáltal, hogy hivatkozásokat és eredménykimutatásokat nyújtanak.

64623_64569_amandalanjesan.jpg

Helyszínek

 • Leeds

  St Mark's Avenue, Leeds LS2 9BL, , Leeds

Programok

Kérdések