Keystone logo
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Bevezetés

Miért az Olympus Aviation?

A megfelelő repülési iskola kiválasztása

A megfelelő képző iskola megválasztása az első lépés az illetékes magán- vagy profi pilótavá váláshoz, és a legfontosabb döntés, amelyet meghoz.

A repülés megtanulására nincs alkalmi megközelítés. A sikeres repülési karrier csak akkor lehetséges, ha a legjobb képzést megszerezik a repülési képzés formáló óráiban. Az OA alapvető célja, hogy az első naptól kezdve a lehető legjobb alapot biztosítsa a hallgatói pilóta számára. Nem készítünk hivatkozásokat, és semmit sem hagyunk a véletlenre.

"A repülés művészet és a repülés művészetét a megfelelő személyzet tanítja és tanulja meg."

Nagyszerű oktatási tapasztalat

A Cpt Stavros Anastasiadis, az Olympus Aviation fő repülési oktatójának legfontosabb eseményei

Több mint 34 éves tapasztalattal rendelkezik légierő pilótaként, polgári pilótaként, repülési oktatóként, repülési oktató oktatóként, repülési vizsgáztatóként, összesen 13300 órás repülési idővel, amely 3800 légierő, 9250 polgári óra és 250 tengeri repülőgép óra, Görögország egyik legjobb repülési oktatójának tartják.

Például szilárd oktatási és oktatási képességekre egy rendkívül igényes légierő és kereskedelmi környezetben a tanterv kialakításának, irányításának és felülvizsgálatának végrehajtásával a belépő szintű pilóták számára, miközben hatékony PPL tanfolyamokat biztosít, 0-tól ATPL-ig (légiközlekedési pilóta engedély), MCC, felügyelet és értékelés négy repülésképző szervezetben (FTO / ATO), a JAA / EASA előírásainak megfelelően. Több mint 280 magán- és profi pilóta sikeresen képzett.

A könyv szerzője A repülés művészete és technika .

Repülésbiztonság
Az OA fő célja, hogy szakmai képzést nyújtson az FCL / EASA rész repülésbiztonsági előírásainak és a karbantartási előírásoknak megfelelően. Az OA csak az EASA és a görög HCAA által teljes mértékben tanúsított repülőgépeket használja. A repülőtér üzemeltetésével kapcsolatos további információkért kattintson ide.


Képzési tapasztalat
Az Olympus Aviation egy jóváhagyott JAA / EASA képzési szervezet, az EL-ATO 134 Horizon Aviation Academy, Thesszalonikiben / Görögországban, a Görög Polgári Repülési Hatóság (HCAA) engedélyével. Az Olympus Aviation professzionális pilótáit alapította a Légierő és a Polgári Repülési ágazatban, több ezer repülőórával és nagy tapasztalattal a képzési folyamatban. A földi oktatók speciális készségekkel és hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek a repülés területén.

Kiváló időjárás
A Thesszaloniki kiváló időjárási körülményei lehetővé teszik számunkra, hogy egész évben folyamatos képzést tudjunk biztosítani drága idő és pénz pazarlása nélkül.
Nyáron a magas hőmérsékletek általában 27 és 33 Celsius fok között vannak, bár néha magasabbak.
Az őszi és a téli hónapokban az éjszaka jelentősen hűvösebb, és a nappali normál hőmérséklet 21-25 Celsius fok között van.

Több mint 50 repülőtér (nemzetközi felépítés)
A továbbképzett hallgatók és az órásépítőknek lehetősége nyílik meglátogatni és kiképzni több mint 50 repülőtéren és repülőtéren a görög szárazföld és szigetek körül (pl. Mykonos, Santorini, Korfu, Kréta, Rhodes, Kos, Zakynthos, Skiathos, Mytilini). és sok más európai repülőtéren, akár VFR, akár IFR megközelítés céljából.

Csak 12 hónap alatt
Az Olympus Aviation esetében a nullától az ATPL-ig tartó tanfolyam teljesítéséhez szükséges átlagos idő 12-14 hónap, az összes képzéssel és vizsgával együtt.

Vendégszeretet
Az OA-n személyesen végigvezeti Önt a képzési program minden szakaszában, vendégszerető környezetben, az első bevezető repüléstől egészen a napig, amíg megkapja a bizonyítvány kitöltését a relatív engedély alapján.

Helyszínek

  • Kalamaria Municipality

    14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece

Kérdések