Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Bevezetés

Megfizethető tanulmányi programok exkluzív online modulokkal, amelyek gyorsítják a tanulókat egy egyetemi képesítéshez.

Függetlenül attól, hogy fokozza a készségeket, javítja a csapatot vagy szakmai képzést folytat, az Online Business School tanulási Pathways nyújtanak Önnek mindazt, amire szüksége van.

Az Online Business School online egyetemi Pathway programokat kínál, teljes egyetemi és posztgraduális diploma díjakkal a világ bármely pontjáról tanulók számára. A tanulók gyorsan tudják követni az egyetemek egyetemi képesítését az egyetemen vagy a távoktatáson keresztül .

Web alapú modulaink lehetővé teszik a diákok számára, hogy megtanulják, mit akarnak, amikor akarnak és hogyan akarnak, és arra tervezték, hogy megkönnyítsék a sokkal gyorsabb, megfizethetőbb és vonzóbb tanulási módot. 24/7-es hallgatói hálózatépítő platformmal, személyes irányítópultokkal, 1-2-1 online oktatóanyagokkal, csoportos webinárokkal és előre rögzített csoportos webes közvetítések bankjával az Online Business School biztosítja a hallgatóknak minden támogatást, amire szükségük van ahhoz, hogy sikeresen fejlődhessenek szakmai tudásbázis és egyetemi végzettség elérése.

Bemutatjuk az Online Business School - a tanulási forradalom csillagok itt a Vimeo videó könyvtárából.

Hitelesítőink

Online Business School a legmagasabb tudományos színvonalon működik, és többféle struktúrával rendelkezik, amelyek biztosítják a diákok számára a legmagasabb színvonalú oktatás színvonalát. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a testületi testületeket, amelyekhez tartoznak és társulások vagyunk:

 • OTHM
 • ATHE
 • QUALIFI
 • Coventry és Warwickshire Kereskedelmi Kamara
 • Igazgatói Intézet
 • Vendéglátó Intézet
 • Brit Számítástechnikai Társaság
 • ELCAS


OFQUAL elismerés

Minden oktatási anyagot professzionális tudományos szerzõk terveznek és írnak, hogy minden interaktív modul megfeleljen az OFQUAL által meghatározott, az Egyesült Királyság Fõiskolai Akadémiai Szabályzatának meghatározó brit testülete által meghatározott konkrét tanulási kritériumoknak. Ezek a szabványok biztosítják, hogy azok, akik velünk tanulnak, magas színvonalú oktatást kapnak, egyetemekkel és munkáltatókkal egyetemlegesen elismert tanúsítással együtt.


Partner Egyetemi Képesítések

A végső feladatok befejezésekor a hallgatók elismert oklevelet kapnak. Ez a Diploma használható egy teljes egyetemi diploma vagy MBA a különböző brit egyetemeken, akár az egyetemen vagy a távoktatás.


Minőségellenőrző testület

Online Business School minőségbiztosítási tanácsot (QMB) is működtet annak biztosítása érdekében, hogy mindig akkreditált online tanfolyamokat és forrásokat biztosítsunk a tanulási igények kielégítése érdekében. Ez a testület rendszeresen ülésezik, hogy értékelje:

 • Különleges hallgatói kérdések.
 • Az egyetemi partnerek minőségi kérdései.
 • Az értékelési szabványok nyomon követése.
 • Az anyagi tartalom ellenőrzése a tanulási eredmények ellen.
 • Specifikus működési problémák, mivel befolyásolják a minőséget és az ügyfélszolgálatot.

Az igazgatótanács tagjai közé tartozik a tisztelt tudományos és üzleti vezetők is. A vélemények eredményeit online megosztják az ügyfelek és hallgatók közötti átláthatóság és megértés biztosítása érdekében. Minden visszajelzést üdvözlünk, hogy a kérdéseket formálisan a QMB segítségével szakmai és objektív módon felemeljük.


Coventry és Warwickshire Kereskedelmi Kamara

A brit kereskedelmi kamarák az Egyesült Királyság legnagyobb, legbefolyásosabb, független üzleti hangja, amely a tagok és a szélesebb üzleti közösség számára fáradhatatlanul fellép a fontos kérdésekben - megteremti a megfelelő feltételeket az üzleti vállalkozások fejlődéséhez, elősegítve az egyesült királyságbeli vállalatok kulcsfontosságú globális vállalatait a piacok és a dinamikus üzleti gazdaság megteremtése.

Fontos szerepet játszanak az oktatók és az üzleti élet közötti szakadék áthidalásában, kiemelve azokat a készségeket, amelyekre a munkáltatóknak szükségük van, és befolyásolniuk kell az oktatási politikát annak érdekében, hogy biztosítsák a hatékony átadást.

A Coventry & Warwickshire Kereskedelmi Kamara csak egy a kamarák hálózatának egyike, amely az Egyesült Királyság iparának minden ágazatában, bármilyen méretű vállalkozással és azok nevében dolgozik. Segítik a helyi vállalkozásokat a kapcsolatteremtésben, növekedésben és sikerekben. A kamara együttműködik más kamarákkal, helyi hatóságokkal és partnerszervezetekkel, hogy betekintést nyerjen a vállalkozások számára fontos kérdésekbe, majd átadja ezt a tudást, hogy segítse a kormányt a hatékony üzletpolitika kialakításában.

Helyszínek

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Programok

Kérdések