Keystone logo
© Eva Dang
Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Bevezetés

Üdvözöljük az Oxford International College of Beauty , a Beauty School UK-ban . Az 1990-ben alapított Oxford International College of Beauty az Egyesült Királyság egyik legelismertebb szépségépző intézménye.

A világ legmagasabb képzettségét kínálja a diákoknak, a világ egyik vezető termálfürdõjének és az egzotikus helyszíneken szerzett szakmai pályafutásnak, az Oxford International College of Beauty szerves részét képezi a szépségipar magas professzionális terapeutákkal való ellátásában.

Az OICB irigylésre méltó hírnevet élvez a magas szakmai színvonal, a kivételes vizsgálati eredmények és a foglalkoztatási kilátások terén. A szépség és a gyógynövény-ipar kínzó lehetőségeket kínál a professzionális terapeuták számára, és az Oxford International College of Beauty az a hely, ahol elindulhat a felfedezés útja.

A szépségterápiás képzés iránti igény, amelyet a szépségipar népszerű és izgalmas karrierlehetőségei ösztönöznek, hozzájárul az Oxford International College of Beauty sikeréhez.

Az Egyesült Királyság egyes országaiban a legmagasabb képesítést kínáló diákok, az Egyesült Királyság egyes országaiban a foglalkoztatás átjárója és a világ egyik vezető gyógyfürdője és karrierje az egzotikus helyszíneken, az Oxford International College of Beauty szerves része a szépségiparnak professzionális terapeutákkal való ellátásában.

Az Oxford International College of Beauty irigylésre méltó hírnevet szerzett kiváló szakmai színvonalon, kivételes vizsgálati eredményeken és foglalkoztatási kilátásokon kívül exkluzív szépségterápiás képzésben részesíti a Witney-t, a Cotswolds egyik legszebb piacvárosát.

Witney egy nyüzsgő piac, kiváló létesítményekkel a vásárláshoz, a szabadidős tevékenységekhez, a mozihoz, a pubokhoz és az éttermekhez. Könnyen megközelíthetőek az Oxford, a Blenheim-palota, a gyönyörű Cotswold falvak és London másfél és fél órája.

Az Oxford International College of Beauty nemrégiben megkapta az ASIC-k "Premier College" státuszát, és az Egyesült Királyság Határügynökségének bejegyzett szponzora.

A szépségipar és a gyógyfürdő iparági élményeket nyújt a professzionális terapeuták számára, és az Oxford Interational College of Beauty a hely, ahol elindulhat a felfedezés útja.

Helyszínek

  • Witney

    Waterside Court New Bridge Street Witan Way, OX28 6FE, Witney

Kérdések