Szakmai kulináris / sütő- és cukrászművészetek kettős diplomája
Pacific Institute Of Culinary Arts
Kulcs információ
Campus helye
Vancouver, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Konyhaművészet
A hallgatók késkészséggel, kulináris kifejezésekkel és felszerelés-használattal kezdik, majd ízes alapanyagok, a csészealj művészete, a húsok, a baromfi, a hal, a kagyló, a zöldségek, a tészta és a kenyérkészítés következnek - olyan gyakorlati formában, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értékeljék alkotásaikat minden érzéked felhasználásával. Értékelje az aromás alapanyag rizottóbeli különbségét, és kóstolja meg a bárány számára tökéletesen csökkentett portói mártást.
Sütés és cukrászda
A tanulók méréssel és méretezéssel, terminológiával, kézműves kenyérrel, tészta tésztával és ütőkkel, desszert szószokkal, töltelékekkel, csokoládéval, cukorral és különféle klasszikus, modern és ünnepi süteményekkel kezdik. A hallgatók bonyolult köreteket készítenek és szakmai titkokat tanulnak meg - olyan gyakorlati formátumban, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorolják és fejlesszék technikájukat.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Sütőszakos bizonyítvány – Előzetes munkavállalás
- Toronto, Kanada
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada