Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Palm Beach State College

Palm Beach State College

Palm Beach State College

Bevezetés

A siker Pathway Palm Beach megyében

RólunkMivel a Palm Beach State College több mint 80 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, szerves szerepet játszott a Palm Beach megye figyelemre méltó növekedésében és jólétében. Pályakezdőink - a nemzedékek generációjához tartozó közösségi és üzleti vezetők - minden iparágat befolyásoltak, és ma is ezt folytatják.

Az 1933-ban alapított Florida első nyilvános közösségi főiskolájaként a Palm Beach State három osztályból és 41 helyi hallgatóból öt campusra és 48 757 hallgatóra nőtt több mint 161 országból. Az Egyesült Államokban a felsőfokú végzettséggel rendelkező egyik vezető gyártó, a PBSC érettségi fokozatot, szakképesítést, karrierképzést, valamint vállalati és továbbképzést kínál.

Az évek során a Palm Beach State College kibővítette küldetését, programját és elérheti a Palm Beach megyében a legnagyobb felsőoktatási intézményt, és a Florida Főiskola Rendszer 28 főiskola negyedik legnagyobb (FTE alapján). Minden évben több Palm Beach megyei középiskolai végzettséggel rendelkező személy választja a PBSC-t, mint bármely más intézmény. A hallgatók beiratkoznak a Worth-tó, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade és Loxahatchee Groves campus helyszíneire, valamint online kurzusokat vehetnek igénybe.

Helyszínek

 • Lake Worth

  South Congress Avenue,4200, 33461, Lake Worth

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések