Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Bevezetés

Pacific College of Technology díjnyertes regisztrált szolgáltató a szakmai oktatás és képzés, kínál tanfolyamokat a számviteli, üzleti, menedzsment és információs technológia. Kitöltésével diploma / oklevél fejlett velünk, diákok nyit utat a lép legtöbb egyetem Ausztráliában és jól felkészült valós munka.

Top 10 érv a Pacific College of Technology

A főiskola ASQA jóváhagyott és CRICOS regisztrált. Minden tanfolyam kövesse az ausztrál Képesítési Keretrendszer és megfelelnek AQTF szabványoknak. Jelenleg magasan képzett és támogató személyzet segít zökkenőmentesen átmenet tanul Sydney. Kínálunk egy nagyon versenyképes árképzési struktúra. Akkor át hitelt szerzett a Pacific College of Technology egyetemen. A kollégium a rugalmas osztály időzítések (esténként és hétvégén is elérhető). Tanfolyamok Pacific College of Technology az Ön számára a megfelelő készségek és ismeretek, hogy sikerül egy dinamikus munkakörnyezetben. A tanári kar segítségével a gyakorlatban, a gyakorlati képzés egy high-tech és innovatív környezet. Van egy jó sor kiválasztott kurzusok, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A kollégium kényelmesen közvetlenül a Auburn pályaudvar szívében Sydney, Ausztrália.

Hands-on, a gyakorlati képzés

Mi elsősorban a gyakorlati készségek meg kell, hogy képes legyen végrehajtani a választott karrier. Adunk egy szilárd alapokat elmélet, majd tanítani, hogyan kell alkalmazni, hogy valós üzleti helyzetben.

Által elismert ausztrál egyetemek

Minden tanfolyam kormány jóváhagyta, így azok által elismert ausztrál egyetemek és főiskolák. Azáltal, hogy egy diploma (vagy újabb) Pacific College of Technology, akkor kaphat hitelt felé alapképzési szak.

Készítsünk az egyetemi

Segítünk a felkészülés a további oktatás egy ausztrál egyetemen a tanítás, létfontosságú tudományos ismeretek, mint esszéket, beszámolókat és kijelölését írásban, kutatása, referenciái és kritikai elemzése.

Élvezetes tanulási tapasztalat

Majd élvezze az idő Ausztráliában a nyugodt és barátságos légkör campus. Plusz, mi segítünk szórakozni szponzorálásával tevékenységek, mint a kirándulások Sydney látványosságok, grillezéshez és sportversenyek.

Sydney-ről

A Kollégium található Auburn, amely körülbelül 20 km-re Sydney CBD. A főiskola található, 2 percre a Auburn pályaudvar, amely lehetővé teszi, hogy a diákok a lehetőséget, hogy élvezze kényelmes közlekedési lehetőségek, közelben bevásárló központok, piacok, éttermek és szórakozási lehetőséget. Sydney rendelkezik az egyik legjobb környezetben az egyedi tanulási és társadalmi tapasztalatok.

Helyszínek

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Kérdések