Keystone logo
© ©Peninsula College
Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Bevezetés

Újító. Diákközpontú. Világszínvonalú kar.

A Peninsula College webhelyen egyedülálló környezetünk új lehetőségek felfedezésére ösztönzi. A főiskola innovatív és diákközpontú, kiváló oktatókkal és kis létszámú osztályokkal. Tanulási lehetőségeink feltűnő építészettel és fejlett oktatási technológiával és felszereléssel ellátott tantermekkel rendelkeznek. Nemzetközi tanulási tapasztalatokat kínálunk, és aktívan részt veszünk helyi közösségünkben. Mi több, számos tanórán kívüli lehetőséget biztosítunk: bajnoki atlétikai csapatok, diákklubok és tevékenységek, valamint kulturális és képzőművészeti események sora egész évben.

A világ az Ön osztályterme

Peninsula College címen a tanulás nem korlátozódik a zárt tantermekre vagy az előadóteremre. Ehelyett az egész campus és az Olimpiai-félsziget oktatólaboratóriummá válik, miközben a diákok és az oktatók a szabadba költöznek, hogy teljes mértékben kihasználják egyedülálló területünk nyújtotta lehetőségeket.

Aki ismeri a főiskolát, nem lepődne meg, ha egy verőfényes napsütéses napon a főiskola tér közepén nyelvi, filozófiai vagy irodalomórát találna, vagy ha látná hihetetlen PC Jazz Együttesünket a Pirate Union épülete előtt ( PUB) Diákközpont. Az sem szokatlan, hogy a diákok és tanáraik kis csoportjai hajnalban kirándulásokra indulnak a közeli óceánba, az Olimpiai Nemzeti Parkba vagy az esőerdőkbe, hogy felfedezzék és tanulmányozzák az őshonos tengeri élőlényeket, állat- és növényvilágot természetes élőhelyükön.

Akár egy vagy több negyedévet is eltölthet tanulással egy másik országban, ha más országok vendégprofesszoraitól választ vagy vesz részt nyelvi és kulturális órákon. Peninsula College cégnél egy speciális oktatási élményt fejlesztettünk ki, amelyet gondosan terveztek a tanulók sikeréhez.

Küldetés

Peninsula College a tanulók sokféle populációját oktatja olyan közösségi programokon és szolgáltatásokon keresztül, amelyek elősegítik a tanulók egyenlőségét és sikerét.

Alapvető témák:

 • A tanulói siker előmozdítása
 • Akadémiai kiválóság elérése
 • A méltányosság és a befogadás elősegítése
 • A közösségek erősítése

Látomás:

Peninsula College a kulturális és környezeti sokszínűség olyan célpontja, ahol a tudományos kiválóság átalakítja a hallgatók életét és megerősíti a közösségeket.

Vezérelvek

A főiskolai közösséget a következő elvek vezérlik:

 • A tanítási/tanulási folyamat áll a Peninsula College küldetésének középpontjában.
 • Az egyetemi közösség tagjai kölcsönös tisztelettel és méltósággal bánnak egymással.
 • Az egyetemi közösség tagjai nyitottak és őszinték lesznek kommunikációjuk során.
 • Az egyetemi közösség tagjainak elő kell segíteniük a pozitív munkakörnyezetet, és kerülniük kell az ellenséges kapcsolatokat.
 • Az egyetemi közösség minden tagjának etikusan és tisztességesen kell eljárnia.
 • A campus együttműködésen alapuló döntéshozatali folyamatokban vesz részt.

Campus jellemzői

Beállításunk

Az Olimpiai-félsziget rendkívüli környezetet biztosít Peninsula Collegeszámára. A hegyekhez, erdőkhöz és az óceánhoz való közelségünk lehetőséget kínál arra, hogy részt vegyen a szabadtéri tanulásban és a szabadidős élményekben, amelyek páratlanok Washington közösségi és műszaki főiskolai rendszerének más főiskolai helyszínein.

Az Északi Olimpiai-félsziget legnagyobb városa, Port Angeles szolgáltatásai és tevékenységei könnyen elérhetőek, a diákok és a közösség tagjai egyaránt élvezik a lehetőséget, hogy mindkét csoportot bevonó projekteken és különleges fesztiválokon közösen dolgozhassanak. A nagyvárosok, mint például Seattle és Victoria, British Columbia, csak néhány órányira vannak, míg a főbb indián múzeumok és az Egyesült Nemzetek Világörökségének része – az Olimpiai Nemzeti Park – gyakorlatilag a küszöbünkön találhatók.

A mi történelmünk

2011-ben Peninsula College ünnepelte szolgálatának 50. évét. A főiskolát 1961-ben alapították, mert a helyi polgárok egy csoportja úgy akarta folytatni tanulmányait, hogy nem kell nagy távolságokat utaznia a bremertoni főiskolai központokba vagy a Puget Soundon keresztül. Az első órákat a Port Angeles High School campusának egy kis épületében tartották, de a főiskolára beiratkozott hallgatók száma gyorsan megnőtt, mint amennyit a rendelkezésre álló létesítmények el tudtak fogadni, és hamarosan elkezdődtek a tervek egy állandó campus felépítésére máshol is. város.

Az új campus építése 1964-ben kezdődött, és egy évvel később az első órákat a jelenlegi Peninsula College telephelyen tartották, és további órákat kínáltak kerületünkben. Ma a fő campus több mint 75 hektáros területen terül el az Olimpiai-hegység lábánál, kilátással Port Angeles városára és forgalmas, nemzetközi kikötőjére.

Létesítményeink közé tartozik a Hallgatói Szolgáltató Központ; Maier Performance Hall, Allied Health and Early Childhood Education Building, 2017-ben elkészült; Művészeti és Bölcsészettudományi épület, 2011-ben elkészült; egy új Tudományos és Technológiai épület és a Tanulás Háza - Longhouse, mindkettő 2007-ben készült el; Könyvtár/Médiaközpont, 2008-ban elkészült; Számítógépes laborok; előadóterem; és egy diákszövetségi épület, a Pirate Union Building vagy a PUB. A PUB színháznak, művészeti galériának, étkezési szolgáltatásnak, könyvesboltnak, társalgónak, internetkávézónak, előadótermeknek és diákönkormányzati hivataloknak ad otthont.

  Belépők

  Minden nemzetközi hallgatónak be kell nyújtania:

  1. Töltse ki a nemzetközi diákfelvételi jelentkezést
  2. 45 USD (USD) jelentkezési díj (nem visszatéríthető)
   • 250 USD otthoni elhelyezési díj (ha van)
   • 125 USD reptéri transzfer díja az érkezés napján (ha van)
   • 175 USD reptéri transzfer a nem menetrend szerinti érkezés napján (ha van)
  3. Fizetési engedélyezési űrlap a fenti díjak kifizetéséhez
  4. Az összes tanulmányi dokumentum hivatalos másolata (középiskolai, korábbi főiskolai vagy nyelviskolai átiratok)
  5. Pénzügyi igazolás (egy banktól, kormánytól vagy szponzortól származó közjegyző által hitelesített pénzügyi kimutatás, amely megerősíti, hogy elegendő pénz áll rendelkezésre legalább egy évre a Peninsula College -nál folytatott tanulmányokhoz és a megélhetési költségekhez; szükség lehet a szponzoráló rokontól származó támogatási nyilatkozatra is).
  6. Útlevél másolata
  7. Angol nyelvtudás igazolása (főiskolai hallgatóknak)

  FONTOS: A hiányos, nem ügynökségi alapú hallgatói jelentkezéseket nem fogadjuk el. Egyes országokban speciális követelmények vannak. Ezeket a jelentkezéskor biztosítjuk.

  MEGJEGYZÉS: A(z Peninsula College minden beiratkozott nemzetközi hallgatónak egészségbiztosítással kell rendelkeznie.

  Jelentkezési határidő: A Peninsula College nem tartja be a szigorú jelentkezési határidőt, azonban nyomatékosan felszólítjuk a jelentkezőket, hogy legalább egy hónappal a tervezett érkezési nap előtt nyújtsák be a hiánytalan jelentkezési dokumentumokat, hogy lehetővé tegyék a jelentkezés feldolgozását, a vízuminterjút és az utazás megszervezését. .

  Helyszínek

  • Port Angeles

   East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Kérdések