Keystone logo
Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Bevezetés

Újító. Diákközpontú. Világszínvonalú kar.

A Peninsula College webhelyen egyedülálló környezetünk új lehetőségek felfedezésére ösztönzi. A főiskola innovatív és diákközpontú, kiváló oktatókkal és kis létszámú osztályokkal. Tanulási lehetőségeink feltűnő építészettel és fejlett oktatási technológiával és felszereléssel ellátott tantermekkel rendelkeznek. Nemzetközi tanulási tapasztalatokat kínálunk, és aktívan részt veszünk helyi közösségünkben. Mi több, számos tanórán kívüli lehetőséget biztosítunk: bajnoki atlétikai csapatok, diákklubok és tevékenységek, valamint kulturális és képzőművészeti események sora egész évben.

A világ az Ön osztályterme

Peninsula College címen a tanulás nem korlátozódik a zárt tantermekre vagy az előadóteremre. Ehelyett az egész campus és az Olimpiai-félsziget oktatólaboratóriummá válik, miközben a diákok és az oktatók a szabadba költöznek, hogy teljes mértékben kihasználják egyedülálló területünk nyújtotta lehetőségeket.

Aki ismeri a főiskolát, nem lepődne meg, ha egy verőfényes napsütéses napon a főiskola tér közepén nyelvi, filozófiai vagy irodalomórát találna, vagy ha látná hihetetlen PC Jazz Együttesünket a Pirate Union épülete előtt ( PUB) Diákközpont. Az sem szokatlan, hogy a diákok és tanáraik kis csoportjai hajnalban kirándulásokra indulnak a közeli óceánba, az Olimpiai Nemzeti Parkba vagy az esőerdőkbe, hogy felfedezzék és tanulmányozzák az őshonos tengeri élőlényeket, állat- és növényvilágot természetes élőhelyükön.

Akár egy vagy több negyedévet is eltölthet tanulással egy másik országban, ha más országok vendégprofesszoraitól választ vagy vesz részt nyelvi és kulturális órákon. Peninsula College cégnél egy speciális oktatási élményt fejlesztettünk ki, amelyet gondosan terveztek a tanulók sikeréhez.

Küldetés

Peninsula College a tanulók sokféle populációját oktatja olyan közösségi programokon és szolgáltatásokon keresztül, amelyek elősegítik a tanulók egyenlőségét és sikerét.

Alapvető témák:

 • A tanulói siker előmozdítása
 • Akadémiai kiválóság elérése
 • A méltányosság és a befogadás elősegítése
 • A közösségek erősítése

Látomás:

Peninsula College a kulturális és környezeti sokszínűség olyan célpontja, ahol a tudományos kiválóság átalakítja a hallgatók életét és megerősíti a közösségeket.

Vezérelvek

A főiskolai közösséget a következő elvek vezérlik:

 • A tanítási/tanulási folyamat áll a Peninsula College küldetésének középpontjában.
 • Az egyetemi közösség tagjai kölcsönös tisztelettel és méltósággal bánnak egymással.
 • Az egyetemi közösség tagjai nyitottak és őszinték lesznek kommunikációjuk során.
 • Az egyetemi közösség tagjainak elő kell segíteniük a pozitív munkakörnyezetet, és kerülniük kell az ellenséges kapcsolatokat.
 • Az egyetemi közösség minden tagjának etikusan és tisztességesen kell eljárnia.
 • A campus együttműködésen alapuló döntéshozatali folyamatokban vesz részt.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  Helyszínek
  • East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Kérdések