Keystone logo
Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

Bevezetés

A Reading Area Community College (RACC) egy akkreditált, átfogó, nyílt beiratkozási oktatási intézmény, amely a következőket nyújtja: társult diploma, bizonyítvány- és diplomaprogramok; karrier-központú képzés; átmeneti tanfolyam; készségek képzése az üzleti és az ipar számára; személyes gazdagítási programok és közszolgáltatási tevékenységek. Berks megye támogatásával a Főiskola megfizethető hozzáférést biztosít a meghatározott közösségi oktatási igények kielégítéséhez.

A hallgatók minden életkorból, fajból, vallásból és a világ számos országából választják, hogy itt tanulnak. Azokat, akik diplomát szereznek a főiskolán, vonzza olyan programok, mint az ápolás, a légzésápolás, a büntető igazságszolgáltatás és az üzleti élet. Mások egyéni tanfolyamokon vesznek részt, hogy képességeiket vagy érdeklődésüket kibontakozzanak, vagy különféle tantárgyak tanúsítását végezzék. A Közösségi Oktatás / Munkaerő Fejlesztési Osztály olyan programokat kínál, mint a fogászati segítség, az otthoni egészség segítése, az állatorvosi segítség és a GED előkészítése.

A Főiskola fontos szerepet játszik az üzleti közösségben is. A Schmidt Képzési és Technológiai Központ képzést nyújt vezető vezetés, gyártástechnika, információs technológia, munkahelyi felkészültség és munkahelyi írástudás területén. A RACC más közösségi szervezetekkel is együttműködik a város és a megye gazdasági életképességének fokozása érdekében.

Helyszínek

  • Reading

    South 2nd Street,10, 19602, Reading

    Kérdések