Keystone logo
Redcar & Cleveland College 2. szintű utazási és turisztikai oklevél
Redcar & Cleveland College

2. szintű utazási és turisztikai oklevél

Redcar, Egyesült Királyság

0 Years

Request teaching languages

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Összekevert

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Esély a többiek fölé emelkedni. Készen állsz a felszállásra? Csatolja be a biztonsági övet, és repüljön a Redcar & Cleveland College-szal. Számos repülési, valamint utazási és turisztikai tanfolyamot kínálunk, amelyek célja az ágazat készségeinek, ismereteinek és megértésének fejlesztése.

Szoros kapcsolatban állunk a helyi ipari munkaadókkal, akik szakmai gyakorlatot, tanulószerződéses gyakorlatot és vendégbeszélgetéseket szerveznek.

Ez a tanfolyam valóban elősegíti a karrier elindulását. Kitér az ügyfélszolgálati készségekre, az utazás és turizmus mögött álló üzleti tevékenységre, az üdülési célpontok kutatására és a körülötted lévő világ ismereteinek építésére. A foglalkozásokat csoportos és egyéni tanulmányok, vendégelőadók és kutatások útján tartják.

Ez a tanfolyam a gyakorlati és elméleti foglalkozások széles skáláját kínálja az osztálytermekben és az ál-légitársaság kabinjában. Részt vesz továbbá csoportmunkákon, szakmai gyakorlaton, gazdagításon és oktatóprogramokon.

A tanfolyam elvégzése után számos olyan karriert folytathat, mint például: poggyászkezelő, utazási iroda, hajóasszisztens, idegenvezető vagy légiutas-kísérő.

Azok a nappali tagozatos 16-18 éves fiatalok, akiknek nincs 4 / C vagy annál magasabb osztálya matematikában és / vagy angol nyelven, heti foglalkozásokon vesznek részt szakoktatókkal a megfelelő képesítés (ek) megszerzése érdekében. Ez nagyon hasznos, hogy támogasson a főfogáson, és a munkaadók nagyon értékelik.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Nemzetközi szálloda- és idegenforgalmi menedzsment diploma
    • Bad Vöslau, Ausztria
  • Turisztikai menedzser diploma
    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság
  • BTS turizmus
    • France Online, Franciaország