Keystone logo
Rose State College

Rose State College

Rose State College

Bevezetés

Rose State College nyilvános, kétéves intézmény, „nyitott ajtó” felvételi politikával. Az iskola 1970. szeptember 21-én felajánlotta első osztályait. A kezdetben Közép-Del Junior Főiskola néven Oscar Rose Junior Főiskola volt, a Midwest City-Del City iskolák felügyelőjének emlékére. 1983 áprilisában a név hivatalosan Rose State College változott. Manapság a Rose State évente több mint 13 000 hallgatót fogad, és elkötelezett azért, hogy minden egyes hallgató számára segítséget nyújtson.

A Rose State-ben fontos számunkra, hogy egy közösségi kollégium légy, amely ugyanolyan összpontosít a közösségi részre, mint mi a kollégium része. Mindent megteszünk, hogy elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy túllépjünk az oktatás egyszerű biztosításán - az, hogy minden szinten megadjuk a szükséges útmutatást.

A hallgatói fogadó és karrier tanácsadó központokkal kezdődik, itt az indulás minél egyszerűbbé tétele érdekében. És ha diák vagy, felfedezheti azokat az előnyöket, amelyekről a hallgatóink újra és újra elmondják nekünk, hogy szeretik a Rose State-t: kisebb osztályméretek, több egy-egy alkalom a tanárokkal, és komoly tudományos összpontosítás egy nyugodtabb körülmények között , barátságos légkör.

Tudósok és programok

Tudományos szempontból a főiskola öt részlege köré szerveződött: Üzleti és Informatikai, Mérnöki és Tudományos, Egészségügyi, Humán és Társadalomtudományi. Több mint 60 fokos képzettséggel és szakképzettséggel foglalkozó program áll rendelkezésre, amelyek közül sok segíthet felkészülni a alapképzés befejezésére.

A Rose State felajánlja munkaerő-fejlesztési részlegét is, amely a Közösségi Oktatási Központból és a Szakképző Központból áll. A Közösségi Oktatási Központ az egész életen át tartó tanulás programjainak széles skálájáról ismert, beleértve a népszerű Kids Főiskolát. A Professzionális Képzési Központ üzleti képzést, kisvállalkozói tanácsadást kínál, és otthont ad az Oklahoma Környezetvédelmi Képzési Központnak, ahol az egész Oklahomában élő emberek képzettek a szennyvízkezelés területén.

Helyszínek

  • Midwest City

    Southeast 15th Street,6420, 73110, Midwest City

    Kérdések