Keystone logo
Sacred Art School

Sacred Art School

Sacred Art School

Bevezetés

A Sacred Art School egy Toszkánában gyökerező nemzetközi iskola, amelyet azért alapítottak, hogy a kreativitást a művészetben és a művészi kézművességben támogassa, határtalan nyitottsággal a szakrális világra.

„Előre a hagyományban” az a gondolat, amely jellemző ránk: Megtanulja, hogyan tervezzen és készítsen teljesen kortárs művészeti alkotásokat, kapcsolódva egy húsz évszázados múltra visszatekintő művészeti hagyományhoz.

Az iskola, amely nem ragaszkodik semmilyen művészi stílushoz, mindenekelőtt egy olyan műhely, ahol diákok és tanárok, művészek és kézművesek találkoznak és szembeszállnak egymással. Ahogy a hallgatók fejlesztik tervezési és alkotási készségeiket, bevonhatók a megbízásokba, és megtanulják az ügyféllel és igényeivel való interakciót.

Az iskola felkínálja a művészeknek, hogy a „hagyományban haladjanak előre” olyan eszközök segítségével, mint:

  • 1. Szigorú művészi és technikai képzés...

…amely lehetővé teszi a figuratív nyelv elsajátítását, ahogyan azt a reneszánsz művészeti műhelyekben és a Képzőművészeti Akadémiákon tanították. Itt elsajátíthatja a hagyományos technikákat, mint a véső, rajz, olajfestés, agyagmodellezés, valamint olyan technológiai eszközöket, mint a 3D tervező szoftver.

  • 2. A kortárs gondolkodás elmélyült elemzése...

amely segít megérteni a szentséget, különös tekintettel a katolicizmusra.

  • 3. Firenze városa...

amely gyűjteményeivel és kulturális rendezvényeivel a legfontosabb tanterem, tökéletes kontextus a művészet és a kézművesség világához kapcsolódó, legmagasabb színvonalú új szakemberek képzésére.

Helyszínek

  • Metropolitan City of Florence

    Viale della Catena, 4 Le Pavoniere – Parco delle Cascine, 50144, Metropolitan City of Florence

Kérdések