AAS a konyhaművészetben - szakácsképzés / étteremmenedzsment
San Jacinto College
Kulcs információ
Campus helye
Pasadena, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A Culinary Arts program alapfokú oktatást és szakképzést biztosít szakácsok és szakács szakácsok számára. Az egymást követő tanfolyamok biztosítják az ételkészítéssel és -szolgáltatással kapcsolatos készségek fejlesztését, az ételek és italok összetételének alapelveinek megértését, a professzionális élelmiszer-szolgáltató berendezések használatában és karbantartásában szerzett tapasztalatokat, valamint a felügyeleti készségek alapvető fejlesztését.
A San Jacinto College kulináris művészete - szakácsképzés / étterem menedzsment, foglalkozási bizonyítvány:
- Képzést nyújt a felügyeleti beosztások számára a kereskedelmi élelmiszerszolgáltatás területén, és
- Felépítése az éttermek különféle tevékenységeire, a szállodai étkeztetésre, a büfékre, a kávézókra, a vendéglátásra és az étkezési specialitások egyéb területeire terjed ki.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Tudományos munkatárs a sütés és cukrászda területén
- Oakland, Amerikai Egyesült Államok
Tudományos egyetemi diploma kulináris művészetből
- Riverside, Amerikai Egyesült Államok
A kulináris művészeti menedzsment tudományos munkatársa
- Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok