Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

Bevezetés

Mi különbözteti meg a SANS Technology Institute oktatását?

A SANS Technology Institute felkészíti a kiberbiztonsági szakemberek következő generációját arra, hogy miként fognak szembenézni a helyszínen. Programjainkat világszínvonalú oktatóink különböznek; hangsúlyt helyezünk a gyakorlati tanulásra a SANS tanfolyamokon, amelyeket folyamatosan frissítünk a valós szempontból való relevancia szempontjából, amelyek nagy része az iparág által elismert GIAC tanúsításokhoz vezet; innovatív személyes és online tanfolyam-leadási lehetőségeink; és öregdiákjaink bizonyított sikere.

A kiberbiztonság minden, amit tanítunk, és senki sem csinálja jobban.

130863_sans.jpg

Mesterképzés

A Master of Science fokozatú információbiztonsági mérnöki program felkészíti a működő információbiztonsági és informatikai szakembereket, hogy karrierje a legmagasabb szintre váljon átfogó tanterv útján, amely mind a műszaki ismeretekre, mind az alapvető vezetői és kommunikációs készségek fejlesztésére összpontosít. Szigorú, kihívásokkal teli és jutalmazó, a mesterképzési program segíti a hallgatókat az iparág jó hírnevének kialakításában azáltal, hogy lehetőséget nyújt a hallgatói kutatások számára az online forrásokban való közzétételre, ideértve a SANS Olvasótermet és a vezető iratgyűjteményeket.

"Ha elhagyja a programot, határozottan megérti, miért működik az ipar úgy, ahogy működik" - mondta Shawna Turner, a Nike vezető megoldás-építészje. "Lát egy pillantást a motorháztetőre. Nem csak arról szól, hogyan lehet manipulálni a technológiát. Arról is szól, hogy miért kell megtanulni. Ha vezetővé akarsz válni, akkor tudnod kell a „miért.”

Végzős bizonyítvány programok

A SANS Technology Institute diplomás tanúsító programjait két közönség szem előtt tartásával tervezték meg.

Az informatikai és információbiztonsági dolgozó szakemberek számára, akik nem tudnak bekapcsolódni az információbiztonsági mérnöki képzés teljes programjába, de akik számára előnyös lenne, ha mindhárom műszaki végzettségű tanfolyamot elvégzik a mesterképzés alapjául, a főiskola ezt a diplomát kínál tanúsítási program:

  • Kiberbiztonsági technika (Core)

A működő információbiztonsági és informatikai szakemberek számára, akik megalapozott műszaki bázissal rendelkeznek, és igyekeznek mélyíteni képességeiket az információbiztonság speciális területein, a főiskola rendkívül műszaki, gyakorlati végzettséggel rendelkező tanúsító programokat kínál e területeken:

  • Behatolásteszt és etikus hackelés
  • Eseményekre adott válasz
  • Ipari vezérlőrendszerek biztonsága
  • Kibervédelmi műveletek

"A SANS diplomás bizonyítványának megszerzése az, ami valóban felgyorsította karrierem" - mondta David Cox, az EY számítógépes fenyegetéskezelő igazgatója. "A műszaki ismeretek, amelyeket a programban megtanultam, magabiztossá tettek a csapatom sikeres vezetésében és felkészítésében. új kihívások."

Egyetemi Bizonyítvány Program

A SANS Technology Institute alkalmazott kiberbiztonsági egyetemi tanúsító programját olyan főiskolai hallgatók és karrierváltók számára tervezték, akik gyors Pathway akarnak a számítógépes munkaerőhöz. Nincs szükség előzetes számítógépes tapasztalatra ehhez a programhoz, de a jelentkezőknek legalább két éves főiskolai végzettséggel kell rendelkezniük.

Az ipari vezetők által tervezett és tanított, egyetemi programunk biztosítja a kiberbiztonsági karrier indításához szükséges ismereteket, eszközöket és technikákat. A gyakorlati kurzusok során hallgatóink olyan kérdéseket vizsgálnak meg, amelyek érintik a komplex és összekapcsolt informatikai rendszereket, megtanulják legyőzni az értékes adatokkal kapcsolatos általános fenyegetéseket, és olyan gyakorlati készségekkel lépnek fel, amelyeket a munkaadók keresnek.

130865_ACSimage.jpeg

Megkülönböztető tulajdonságok

GIAC tanúsítások

Szerezzen az iparág által elismert GIAC tanúsításokat minden olyan programban, amely validálja a készségeidet.

Rugalmasság

Válasszon a különféle online és személyes kurzusok kézbesítési lehetőségei közül, ideértve minden programhoz 100% -os online opciót.

Kar Szakértelem

Tanulj a kiberbiztonság területének vezetőivel, akik a világ egyik legjobb oktató-gyakorlói.

Erős hálózat

Csatlakozzon a szakemberek hálózatához, amelyet Joshua Lewis, az MSISE '18, valamint az Umpqua Bank fenyegetésellenes és incidens-reagálásért felelős alelnöke az "iparág legtehetségesebb hallgatóinak és tanárainak" nevez.

Értékajánlat

Ha szorosan megvizsgálja azokat az egyetemeket, amelyek doktori vagy egyetemi programokat kínálnak az információbiztonság területén, akkor rájön, hogy a biztonság csak egy újabb téma, amelyet az intézmény kínál, gyakran az elmélet hangsúlyozásával. A SANS Technology Institute kiberbiztonság minden, amit tanítunk. A gyakorlati, karrier-központú tanfolyamokat a kiberbiztonság vezető szakértői tervezték, tanítják és rendszeresen frissítik. Az összes, több mint 125 oktatónk a területen dolgozik. Amit az osztályban megtanul, azonnal jelentkezhet a munkára.

"A SANS Technology Institute tanfolyamai teljes mértékben igazodnak az iparágban zajló eseményekhez." - mondta Karim Lalji hallgató , aki a TELUS biztonsági tanácsadója. "A tananyagok folyamatosan frissülnek a kiberbiztonság új fejleményei alapján. Szigorú, kihívásokkal teli és releváns. ”

Diákjaink és oktatók egy elkötelezett szakemberekből álló közösséget alkotnak, amely hosszú ideje a diploma megszerzéséig tart. Pályakezdőink újra és újra elmondják, hogy a SANS-fok megszerzése volt karrierjük fordulópontja. Ezek vagyunk mi. Ez az értékünkre vonatkozó javaslatunk.

130866_IR.jpg

Tanfolyam-átadási lehetőségek

Rugalmas kiberbiztonsági programok az ütemezés szerint

Az elmédnek nincs határok. Miért kellene a főiskolára? Az élő és online tanfolyam lehetőségeinket úgy alakítottuk ki, hogy illeszkedjenek az életedhez, és hogy hogyan szeretne tanulni. Minden programunknak 100% -os online lehetősége van, így teljes mértékben kereshet amerikai alapú diplomát vagy bizonyítványt anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Online: OnDemand

Az online, önálló tempójú oktatás optimalizálja a rugalmasságot, lehetővé téve a saját tempójában történő tanulást otthonról vagy munkahelyről, és a tartalom bármikor visszatekerését.

Online: Élő online

Tanuljon otthontól - és takarítson meg utazási és szállásköltségeket - bár élő, interaktív üléssorozatokon keresztül SANS oktatókkal és gyakorlati laboratóriumokkal, virtuális környezetben.

Személyes, magával ragadó utasítás

Vegyen részt magával ragadó hétköznapi tanfolyamokon egész évben, országszerte és szerte a világon. Találkozzon személyesen hallgatókkal és oktatókkal, és lehetősége van részt venni speciális rendezvényeken, NetWars-okon, szállítói bemutatókon és még sok máson.

Helyszínek

  • Bethesda

    11200 Rockville Pike, Suite 200, , Bethesda

    Kérdések