Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Santa Monica College California

Santa Monica College California

Santa Monica College California

Bevezetés

Egy különleges helyre jöttél. Hisszük, hogy a Santa Monica Főiskola kiemelkedő és egyedi oktatási tapasztalatokat kínál. Úgy gondoljuk továbbá, hogy rengeteg forrást biztosítunk a közösség számára.

Mi különlegessé tesz minket? A tudományos kiválóságunkon kívül a számunkra egyedülálló funkciókkal is rendelkezünk - ideértve a John Drescher Planetáriumot; a gyönyörű Broad Stage az SMC Performing Arts Center-ben, a premier előadóművészeti helyszínen; valamint a Média- és Tervezési Központ, amely olyan programokat működtet, mint az interakciótervezés Bachelor diploma.

A Santa Monica Főiskola - az Iskolák és Főiskolák Nyugati Szövetsége által akkreditált kétéves közösségi főiskola - 1929-ben nyitott, mindössze 153 hallgatóval. Most egy virágzó campusra nőtte ki magát, több mint 32 000 hallgatóval, és több mint 100 tanulmányi területen kínál kínálatot.

Lenyűgöző tudományos eredményeink vannak. Mi vagyunk a vezetõk az állam 116 közösségi kollégiumában abban, hogy a hallgatókat a Kaliforniai Egyetemre, a Dél-Kaliforniai Egyetemre, a Loyola Marymount Egyetemre és más négyéves egyetemekbe helyezzük.

A Santa Monica Főiskola a világ egyik legolcsóbb felsőoktatási intézménye. És van egy aktív Pénzügyi Segítségnyújtási és Ösztöndíj-iroda, amely segít megszerezni a főiskolai oktatáshoz fizetendő pénzeszközöket.

Helyszínek

  • Santa Monica

    Pico Boulevard,1900, 90405, Santa Monica

    Kérdések