Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sappo School

Sappo School

Sappo School

Bevezetés

Sappo Iskola az egyik vezető Független Magániskolák Tovább Long Island Ma. Mi vagyunk az előfutárai a mozgalom felé oktatási reform és a tudományos kiválóság. Az elmúlt évtizedekben, Sappo szolgált Long Island családok nyújtva mind a biztonságos és motivációs tanulási környezetet minden egyes gyermek. Jól ismert és elismert a felső szakemberek a gyermek egészségügyi ellátás területén, Sappo alkalmazza a legújabb tudományos kutatások a tantervekben.

Sappo Iskola egy New York állam jóváhagyott felsőoktatási előkészítő iskola jóváhagyott speciális oktatási osztály. Mi ellát a diákok, akik a legjobban egy meghitt környezetben, míg fogadása személyes figyelmet és alkotó társadalmi mellékleteket. A lemorzsolódási arány 0% és több mint 90% -a diplomások tovább, hogy a főiskolák az általuk választott. A nagy százaléka a mi diplomások kapnak jelentős ösztöndíjak felé a posztgraduális képzés.

Küldetésünk

Célunk az Sappo School célja, hogy stratégiailag olyan légkört teremt, amely elősegíti a tudományos kiválóság támogatására egy egyénre szabott tanítási módszerek. Teljes lehetőségére valósul azonosítása és fejlesztése a szociális, érzelmi és tudományos rendszerekben, amelyek a tanulást. Élénkítő program lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg az ilyen tanulás és ölelés kihívásokat bizalommal. Hiszünk alakításában tagjai a globális társadalmat a világ polgárai, akik képesek szembenézni a jövőben erős karakter és az emberi célra.

Helyszínek

  • Commack

    40 Kings Park Road, NY 11725, Commack

Kérdések