Keystone logo
© BIMM University
Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Bevezetés

Stratford Főiskola rendelkezik bemutató szolgáltatások minőségi brit oktatási programok, workshopok helyi és nemzetközi szinten.

Stratford Főiskola székhelye Telford, Shropshire, Egyesült Királyság központok London és Abuja (Nigéria). Is kínálunk tanfolyamokat távoktatás.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű oktatási és fejlesztési környezetet. A diákok részesülnek intenzív oktatás és elkötelezett munkatársak. Mi ötvözik a hagyományos értékek és a modern megközelítés és technikákat, hogy biztosítsa, hogy minden tanfolyam szállítják, és tanított a leghatékonyabb és legeredményesebb módon a siker.

A programok előkészítésének és partnerségben neves brit intézmények és általában tőkeáttételes egy online platform, amely táplálja bemutató akadémiák, az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt.

Diákjaink Az Egyesült Királyságon kívüli tudja szerezni egy világszerte elismert brit képesítések nélkül utazik az Egyesült Királyságban. Ezen kívül minden kurzusunk garantálni progresszió további vizsgálat intézményekben az Egyesült Királyságban. Ez adja a nemzetközi alapú diákok a rugalmasságot kezdik programok saját országukban és alkatrészek, az Egyesült Királyságban, illetve fordítva, ha az úgy kívánják.

Minden nemzetközi akadémiák működnek, mint a szakmai nyújtó iskolákban tandíj a diákok megy a belső oda programok vagy önállóan rendezett vizsgálatok kurzusok / képesítések által biztosított más egyetemek vagy főiskolák. A diákok kapnak szembe tandíj és támogatást a jól képzett személyzet a helyi akadémia programok irányítása és értékelni a főiskola az Egyesült Királyságban távoktatás.

Helyszínek

  • Telford

    1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

    Kérdések